Yerli CS:GO takımı eksikliği

Mümkündür.Ayrıca yayıncı ismi söylemek ban sebebi mi?Çünkü gerçekten tryhard oynarlarsa dünya 1.si olacak yayıncılar biliyorum.

Mümkündür. Ayrıca yayıncı ismi söylemek ban sebebi mi? Çünkü gerçekten tryhard oynarlarsa dünya 1.si olacak yayıncılar biliyorum.

Gerçekten merak ettim. Kim bu yayıncılar?

Gerçekten merak ettim. Kim bu yayıncılar?
Hocam yasak diye biliyorum.Arada 2-3 kişi cidden adam gibi sabah akşam çalışıp antrenman yaparlarsa birinci olacaklardır.Belki abarttım Dünya 1.si değil ama Avrupa'da dereceye girerler.

Hocam yasak diye biliyorum. Arada 2-3 kişi cidden adam gibi sabah akşam çalışıp antrenman yaparlarsa birinci olacaklardır. Belki abarttım dünya 1.si değil ama Avrupa'da dereceye girerler.

Giremezler. Şu anki oyuncular senelerdir sabah akşam çalışanlar. Espor geçmişi olmayan oyuncuların dereceye girmesi çok zor. Tecrübe meselesi.

Giremezler. Şu anki oyuncular senelerdir sabah akşam çalışanlar. Espor geçmişi olmayan oyuncuların dereceye girmesi çok zor. Tecrübe meselesi.
E-spor geçmişi olmayan demedim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…