Yerli oyun problem here çıktı!

Çok boş konuşuyorsun yapma.

Öyle bugları tabi adamlarda fark ediyor ama düzeltmek çocuk oyuncağı mı sanıyorsun?
Çocuk oyuncağı olup olmaması beni ilgilendirmez, parayla satıyor bunu.

Git bir dene istersen!
Oyun geliştiricisiyim, her gün deniyorum ama yarım yamalak işleri insanların önüne koyup para isteyecek kadar yüzsüz değilim.

Önemli olan oyunun içeriğinin, gameplayinin nasıl olduğu.
Buglu bir menüye bahane değil.

Küçük çaplı bir oyun çıkar da görelim o zaman sabırsızlıkla bekliyorum rezalet oyununu.
Göye "yarım yamalak işleri insanların önüne koyup para isteyecek kadar" yüzsüz değilsin ama yapıcı yerine yıkıcı eleştirici yapacak kadar yüzsüzsün.

Küçük çaplı bir oyun çıkar da görelim o zaman sabırsızlıkla bekliyorum rezalet oyununu.
İstediğim seviyeye gelene kadar başkalarına göstermem. Çekindiğim için değil kendime saygımdan dolayı yaparım bunu. Oyun geliştirmeyi seviyorum ve amacım para kazanmak değil, para araç.

Hocam kusura bakmayın fakat eğer oyun ücretsiz olsaydı bir şey demezdim ama oyun 14.50 TL ve
FH4'ün 10/1'i fiyatında bir oyunun ana menüsü bozuksa burada bizim sorunumuz yok. Diyelim birisi neden .gif'li fotoları kaldırdınız desin öbürü de sen site yapda gör zorluklarını öyle konuş dese ne olur?

Milleti eleştirmek ve anonim takılmak için yeni bir hesap açmış gibisiniz. Mobil veriyi kapatıp gelseniz iyi olur sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…