Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.201 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2019 #11 MuX dedi: ARM ve RISC-V'da var. Hitap ettikleri alan farklı. Genişletmek için tıkla... Genel kesimden bahsetmiştim yine de bildiğim iyi oldu.
MuX dedi: ARM ve RISC-V'da var. Hitap ettikleri alan farklı. Genişletmek için tıkla... Genel kesimden bahsetmiştim yine de bildiğim iyi oldu.
MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 15 Mart 2019 #12 Shimada Sensei dedi: Genel kesimden bahsetmiştim yine de bildiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam, ben de "genel kesime" hitap ettiklerini söylemedim zaten. GPU marketine Intel'de girecek bakalım ne olacak. (=
Shimada Sensei dedi: Genel kesimden bahsetmiştim yine de bildiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam, ben de "genel kesime" hitap ettiklerini söylemedim zaten. GPU marketine Intel'de girecek bakalım ne olacak. (=
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.657 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2019 #13 Aklıma bilgisayar yaptık diyen ama çindeki anakartı satın alıp isim değiştiren öğrenciler geldi.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 15 Mart 2019 #14 Elwess dedi: Anılarım canlandı. İlk birinciliğim. Genişletmek için tıkla... İlk battle royale oyunum.
Elwess dedi: Anılarım canlandı. İlk birinciliğim. Genişletmek için tıkla... İlk battle royale oyunum.
Yunus Selman Yılmaz Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #15 asdddxaw dedi: İlk battle royale oyunum. [emoji38] Genişletmek için tıkla... Şimdi anladınız mı battle royale oyunları nasıl keşfedildi ?
asdddxaw dedi: İlk battle royale oyunum. [emoji38] Genişletmek için tıkla... Şimdi anladınız mı battle royale oyunları nasıl keşfedildi ?
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Mart 2019 #16 Yunus Selman Yılmaz dedi: Şimdi anladınız mı battle royale oyunları nasıl keşfedildi ? Genişletmek için tıkla... Yo hiç anlamadım.
Yunus Selman Yılmaz dedi: Şimdi anladınız mı battle royale oyunları nasıl keşfedildi ? Genişletmek için tıkla... Yo hiç anlamadım.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 16 Mart 2019 #17 Daha yeni başladık ama başlamış bile sayılmayız diyor işte Yerli bilgisayarı geçtim, yerli yazılımları bile yeni yeni hayatımıza sokuyorken daha çoook yolumuz var!
Daha yeni başladık ama başlamış bile sayılmayız diyor işte Yerli bilgisayarı geçtim, yerli yazılımları bile yeni yeni hayatımıza sokuyorken daha çoook yolumuz var!
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 16 Mart 2019 #18 Hey Gidi Günler... İlk Battle Royale Minecraft-Hunger Games Değil Budur nokta
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #19 Direncler sperme benziyor sanki.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Haziran 2021 #20 Sonuç ne oldu? Yapıldı mı yapılmadı mı?