kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Kasım 2022 #1 Önceden katılan varsa biraz bilgilendirebilir mi? 2 gün önce sınavına girdim, beni hangi süreçler bekliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
Önceden katılan varsa biraz bilgilendirebilir mi? 2 gün önce sınavına girdim, beni hangi süreçler bekliyor?
notdoinit Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2023 #2 Seçildin mi ?
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Eylül 2023 #3 notdoinit dedi: Seçildin mi ? Genişletmek için tıkla... Sınavını geçtim mülakatta elendim.
notdoinit Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2023 #4 Ben de maalesef Son düzenleme: 2 Eylül 2023
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #5 notdoinit dedi: Ben de maalesef Genişletmek için tıkla... Hangi renktin o gün? Belki konuşmuşuzdur.
notdoinit Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2023 #6 kakarakukurukikiri dedi: Hangi renktin o gün? Belki konuşmuşuzdur. Genişletmek için tıkla... Sarı Cumartesi günü girmiştim.
kakarakukurukikiri dedi: Hangi renktin o gün? Belki konuşmuşuzdur. Genişletmek için tıkla... Sarı Cumartesi günü girmiştim.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Eylül 2023 #7 notdoinit dedi: Sarı Cumartesi günü girmiştim. Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi girdim mor renktim.
notdoinit dedi: Sarı Cumartesi günü girmiştim. Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi girdim mor renktim.
notdoinit Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2023 #8 Ben çok fazla kişiyle konuşmadım açıkçası büyük ihtimal konuşmamışızdır o yüzden ( Seçilmememin nedeni de büyük ihtimal budur.) . Bu sene katılmayı düşünüyor musun? Bir de ben renklerin anlamı yok diye biliyorum ama ? Başvurular açılmış. Son düzenleme: 3 Eylül 2023
Ben çok fazla kişiyle konuşmadım açıkçası büyük ihtimal konuşmamışızdır o yüzden ( Seçilmememin nedeni de büyük ihtimal budur.) . Bu sene katılmayı düşünüyor musun? Bir de ben renklerin anlamı yok diye biliyorum ama ? Başvurular açılmış.
BossFrk Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #9 kakarakukurukikiri dedi: Sınavını geçtim mülakatta elendim. Genişletmek için tıkla... Genel kültür soruları nasıldı zor muydu biraz aydınlatabilir misiniz lütfen?
kakarakukurukikiri dedi: Sınavını geçtim mülakatta elendim. Genişletmek için tıkla... Genel kültür soruları nasıldı zor muydu biraz aydınlatabilir misiniz lütfen?