YES programı online sınavı analiz hatası

Mrboot

Hectopat
Daha fazla  

Zihinsel beceri sorularının 50'si de genel kültürdü en az bakın en az diyorum 15 doğru olması lazım ki ben 45 doğru falan bekliyordum nasıl böyle bir sonuç çıkıyor ya doğru soru sayısıyla ynalış soru sayısını ters yazmış olabilirler mi çünkü etkin uyum sorularının da hepsi kişisel sorulardı ki düzgün cevapladım nasıl sadece 3 doğru olabilir ya.

Sorulardan biri buydu mesela bu adamın hazine ve maliye bakanı olduğunu biliyorum öyle işaretledim.

Bu adam da beşar esad mesela bu da doğru iaşretlediğime eminim.

Bunun da C olduğunu biliyorum ne yani tüm doğru cevaplarım bu kadar mı?

Bunun sahte olma gibi bir ihtimali var mı? Sitenin iletişim yerinde bir şey yok ama ne amaçla yapmış olabilirler ki hem T.C. ile giriliyor bana özel hesaba...

Son düzenleme:

Son soru D olacak.

Ben katılmak istiyorum ama sınavlar konusunda beni aydınlatma şansınız var mı biliyorum konunun üstünden biraz geçmiş ama.

Ben de katılacağım webcam lazım mı değil mi anlayamadım detayları belirteceklermiş ama lazımsa ben söyleyince şıp diye kapıma gelmeyecek ki.
hocam sınav soruları neyden gelecek ben onu anlayamadım

Yes sınav soruları yazarsan başka bir forum sitesinde vardı. Lakin çok eski 10 yıllık sorular.

Şu an kişilik testindeyim vakit bol birazdan çıkacağım süre yetmedi benim grafikli sorulara filan 5-6 belki daha fazla soru sallamışımdır.
Sınava girdin mi? Bana baya zor geldi hatta son 3 soruyu salladım Ayrıca genel kültür sormadılar bu sefer

Çıktım şimdi sınavdan.

Zor geldi biraz ayrıca boşuna çalışmış olmak da biraz üzdü ama olmazsa da dünyanın sonu değil seneye bir daha denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…