YES programı online sınavı analiz hatası

Aynen öyle bana da zor geldi süre yetmedi. Şöyle de düşünmek lazım çoğu kişi bizim gibi zorlandı yani sonuç olarak şansımız hala yüksek. Sonuçlara bakacağız.

Aynen öyle bana da zor geldi süre yetmedi. Şöyle de düşünmek lazım çoğu kişi bizim gibi zorlandı yani sonuç olarak şansımız hala yüksek. Sonuçlara bakacağız.
Evet ama galiba direkt doğru sayısıyla bakılacak. LGS mantığı değil ama olsun, önemli olan can sağlığı. Yine şansımızı denedik.

Size mail geldi mi bana gelmedi daha.
Bana da gelmedi bence kişilik testinin sonuçlarını çıkarana kadar (ki belli bir cevabı olmadığından bence 1 hafta daha sürer) mail atsalar bile sınav sonucu ile alakalı olmaz.

Bana da gelmedi bence kişilik testinin sonuçlarını çıkarana kadar (ki belli bir cevabı olmadığından bence 1 hafta daha sürer) mail atsalar bile sınav sonucu ile alakalı olmaz.

Bana geldi mail.

Mülakat için, özyeğin üniversitesinde olacakmış.

Bana daha gelmedi ama geçemediysem de elendiğime dair bir mail gelmesi gerekmez mi?

Mülakat için, özyeğin üniversitesinde olacakmış.

Kankam sormak istediğim bir şey var bu mülakat çok yakın bir tarihte mi yoksa daha vakit var mı? Çünkü hala ne elendiğime ne geçtiğime dair bir mail gelmedi. Benim de aklıma "yavaş yavaş okuyup okunanlara mı mail gönderiyorlar?" diye geldi.

Son düzenleme:
Bana mail geldi seçilmediniz diye Sağlık olsun mayıslar bizimdir (green card) xD

Bana mail geldi seçilmediniz diye Sağlık olsun mayıslar bizimdir (green card) xD

Bana hala gelmedi sana yeni mi geldi önceden mi? Ulan kaybettiğime değil de cevap almadığıma yanacağım. Kaybetsem yaş tutuyor seneye bir daha denerim ama hala ne kaybettin ne geçtin diye bir bilgi vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…