Yescoin para nasıl çekilir?

Sametony

Hectopat
Daha fazla  
Bayağı bir araştırdım ama bulamadım. Bilen biri varsa en ince ayrıntısına kadar anlatan birisi olursa teşekkürlerimi sunarım. 17 yaşındayım umarım bir sıkıntı çıkarmaz ve şu anda 2.500.000 yescoinim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı bir araştırdım ama bulamadım. Bilen biri varsa en ince ayrıntısına kadar anlatan birisi olursa teşekkürlerimi sunarım. 17 yaşındayım umarım bir sıkıntı çıkarmaz ve şu anda 2.500.000 yescoinim var.
Merhaba kardeşim yescoin daha listelenmedi listelenince çekebilirsin başka sorun varsa bana sorabilirsin iyi akşamlar.

Ayrıca Tapswap Hamster Blum Masterfi Dotcoin yapmanı da öneririm.

Şuan ben bunu kendi telegram cüzdanımda da göremiyorum. Normal mi acaba?
Evet normal daha cüzdan bağlama gelmedi yescoine ki listelenince cüzdanına gelecek.

Onlarda mı listelenmedi yoksa arasında listelenenler var mı
TapSwap 1 temmuzda listelenecek. Hamster ise airdrop sinyallerini yaktı cüzdanlar bağlanmaya başlandı onunda çok yakında listelenmesini bekliyorum 1 temmuzdan sonra olur ama ağustostan da önce olur diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı