Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #1 Merhaba, ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum. acaba bu site sahte midir?
Merhaba, ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum. acaba bu site sahte midir?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 31 Ekim 2024 #2 Volmestro dedi: Merhaba ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum acaba bu site sahte midir? Genişletmek için tıkla... Evet dolandırıcı sayfa, rastgele şeyler sallayarak bile giriş yapılabiliyor, çabuk e devlet şifrenizi değiştirin, çabuk, çok çabuk.
Volmestro dedi: Merhaba ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum acaba bu site sahte midir? Genişletmek için tıkla... Evet dolandırıcı sayfa, rastgele şeyler sallayarak bile giriş yapılabiliyor, çabuk e devlet şifrenizi değiştirin, çabuk, çok çabuk.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2024 #3 Volmestro dedi: Merhaba ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum acaba bu site sahte midir? Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun, site sahte.
Volmestro dedi: Merhaba ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum acaba bu site sahte midir? Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun, site sahte.
emre41xw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Msi A320M-A PRO İşlemci: AMD ryzen 5 3600 Ekran kartı: Gigabyte GEFORCE RTX3060 REV1.2 12GB Kasa: Li Anli Lancool 205 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2024 #4 Volmestro dedi: Merhaba, ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum. acaba bu site sahte midir? Genişletmek için tıkla... Evet sahte, acilen e-devlet şifreni değiştir.
Volmestro dedi: Merhaba, ben bugün bu siteye e-Devlet bilgilerimi girmiştim şimdi çalınmasından korkuyorum. acaba bu site sahte midir? Genişletmek için tıkla... Evet sahte, acilen e-devlet şifreni değiştir.
1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 31 Ekim 2024 #5 Normalde ne bekleniyordu ki site içerisinde ne olması gerekiyordu? Siteye girince hiçbir şey yok e devlet girişi dışında
Normalde ne bekleniyordu ki site içerisinde ne olması gerekiyordu? Siteye girince hiçbir şey yok e devlet girişi dışında
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #6 CptnAktas dedi: Hocam geçmiş olsun, site sahte. Genişletmek için tıkla... Ben kimlik fotoğrafımı da atmıştım burs başvurusu için.
CptnAktas dedi: Hocam geçmiş olsun, site sahte. Genişletmek için tıkla... Ben kimlik fotoğrafımı da atmıştım burs başvurusu için.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Ekim 2024 #7 Ne diye e-Devlet'ini girdin?
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #8 Qualty dedi: Ne diye e-Devlet'ini girdin? Genişletmek için tıkla... Buraya yönlendirdi bir de telefonundan yapınca bilgisayardaki gibi siteye çok dikkat etmiyorsun.
Qualty dedi: Ne diye e-Devlet'ini girdin? Genişletmek için tıkla... Buraya yönlendirdi bir de telefonundan yapınca bilgisayardaki gibi siteye çok dikkat etmiyorsun.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 31 Ekim 2024 #9 Uğraşın dursun ayıklamakla
BazuKom Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 440 Çözümler 2 31 Ekim 2024 #10 özgün deniz dedi: Uğraşın dursun ayıklamakla. Eki Görüntüle 2341480 Genişletmek için tıkla... Bu bir tür DDoS saldırısı mıdır?
özgün deniz dedi: Uğraşın dursun ayıklamakla. Eki Görüntüle 2341480 Genişletmek için tıkla... Bu bir tür DDoS saldırısı mıdır?