E emirhankk00 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 12 Haziran 2020 #1 Oyun oynarken bugün 2 kere yeşil ekran hatası aldım. Oyun oynarken bir anda ekran yeşilleniyor, ardından 1-2 saniye sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Neden olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?
Oyun oynarken bugün 2 kere yeşil ekran hatası aldım. Oyun oynarken bir anda ekran yeşilleniyor, ardından 1-2 saniye sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Neden olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #2 Ekran kartından. Kartınız 5700 XT imiş. AMD kartlarda gerçekten sorun oranı daha fazla ve sizin kartta da sorun olma ihtimali var. Sürücü güncel mi?
Ekran kartından. Kartınız 5700 XT imiş. AMD kartlarda gerçekten sorun oranı daha fazla ve sizin kartta da sorun olma ihtimali var. Sürücü güncel mi?
E emirhankk00 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 14 Haziran 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Ekran kartından. Kartınız 5700 XT imiş. AMD kartlarda gerçekten sorun oranı daha fazla ve sizin kartta da sorun olma ihtimali var. Sürücü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet sürücüm son sürücü fakat opsiyonel olan sürücüyü yüklemedim.
Recep Baltaş dedi: Ekran kartından. Kartınız 5700 XT imiş. AMD kartlarda gerçekten sorun oranı daha fazla ve sizin kartta da sorun olma ihtimali var. Sürücü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet sürücüm son sürücü fakat opsiyonel olan sürücüyü yüklemedim.