aslanilker
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Laptop'um yaklaşık 1 yıl önce 6 ekrana bölünmüştü öyle bir konuda açmıştım zaten. Teknik servise götürüp yaptırmıştım fakat bir sonuç elde edemedim aynı hata tekrar gelmeye başladı aynı yere götürdüm ben yaptım sorun sende tarzında konuşarak canımı sıktı. Her neyse bende bu hatayı size göstermek istedim acaba kendim daha az masrafla çözebilir miyim tarzında. Yani sorunun nerede olduğunu bulsam parçayı alır taktırabilirim fakat sorunu bir türlü çözemedim.
Arkadaşlar sizce sorun neyde olabilir. Ekran kırık değil sadece böyle görüntü veriyor. Benim masaüstü bilgisayarda ekran ile deniyecektim fakat VGA çıkışı olmadığından deneyemedim Mini HDMI var o giriş olan ekran bende yok maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar sizce sorun neyde olabilir. Ekran kırık değil sadece böyle görüntü veriyor. Benim masaüstü bilgisayarda ekran ile deniyecektim fakat VGA çıkışı olmadığından deneyemedim Mini HDMI var o giriş olan ekran bende yok maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.