POST ekranını geçemiyor, Windows'a nasıl ulaşacak?
Hocam oyuna giremiyorum diyor. PSU'lar, yük altında sapıtırlar genelde, bozuksa bile sistem az güç çekerken voltaj bozukluğu olacağını sanmıyorum. OCCT Power testinde ekranın sağ tarafında voltaj değerleri var. Orada 3.3, 5 ve 12V'dan başka bir değer görmemen gerekiyor.

Hocam oyuna giremiyorum diyor. PSU'lar, yük altında sapıtırlar genelde, bozuksa bile sistem az güç çekerken voltaj bozukluğu olacağını sanmıyorum.
Anti-Surge hatası veriyorsa bırak Windows'u POST ekranını geçemez hocam. Oyuna nasıl girebiliyor yahu. Arkadaş kapatamadığını da söyledi o özelliği.

Yaptığınız test CPU testi, POwer testi yapmanız gerekiyor. Bu arada da sol üstte bulunan voltaj değerlerine bakın. 5V, 3.3V ve 12V'dan başka bir değer olacak mı diye bakın. Bu arada, anakartınız fazla ısınıyor VRM'leri.

Anti-Surge hatası veriyorsa bırak Windows'u POST ekranını geçemez hocam. Oyuna nasıl girebiliyor yahu. Arkadaş kapatamadığını da söyledi o özelliği.
ati surge hatasından sonra tekrar reset atıp windowsu falan açabiliyorum kullanabiliyorum ama pubg açtığımda kapanıyor anti surgeye geçiyor tekrar reset atınca geri kapanıyor
Nasıl yapabilirim onları

Büyük ihtimalle testi yapmaya başlar başlamaz gidecek. Eğer gitmezse görüntü voltajları takip etmeyi unutmayın. 5 10 dk yapsanız yeterli. 3.3,5 ve 12V harici voltaj olmamalı. küsuratlarını da bir yere not alın.

böyle bi şey çıkıyor arka planda kırmızı bişey çıkıyor dönüyor ekran gidip geliyor donuyor ama onu yaparken

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 52
Sağ üstteki voltaj sekmesini açar mısınız? Normalde siyah ekran gelmemesi, ekran kartı testi yaparkenki gibi bir görüntü gelmesi gerekiyordu. O kırmızı torusun olduğu sekmenin açık kalması gerekiyor. Testi sonlandırın hocam artık. Sonuçları paylaşırsanız yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
arka planda o dediğim şey açılıyor ve yeşil ekran verdi kapandı

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…