Yeşil kundura bot alınır mı?

FurkanS53

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Web sitesinde caterpillar ve Harley-Davidson botlarda %50-60 oranında indirim var. İndirimli ortalama 2500-3000 TL fiyatlar sizce alınır mı? Bu markaları kullanan var mı? Kaç kış götürür? Deri vs nubuk hangisini önerirsiniz? İki markadan hangisini önerirsiniz?

Merhaba.

Web sitesinde caterpillar ve Harley-Davidson botlarda %50-60 oranında indirim var. İndirimli ortalama 2500-3000 TL fiyatlar sizce alınır mı? Bu markaları kullanan var mı? Kaç kış götürür? Deri vs nubuk hangisini önerirsiniz? İki markadan hangisini önerirsiniz?

Yeşil kunduradan elbette bot alınır zaten bu adamlar direkt yetkili bu markaları üretiyorlar benim 200-300 metre ilerimde bu adamların üretim fabrikası ve yetkili fabrika satış mağazaları var web sitesine göre biraz daha ucuza satılıyor.

Yeşil kunduradan elbette bot alınır zaten bu adamlar direkt yetkili bu markaları üretiyorlar benim 200-300 metre ilerimde bu adamların üretim fabrikası ve yetkili fabrika satış mağazaları var web sitesine göre biraz daha ucuza satılıyor.

Sitede %50-60 indirim var, bundan da indirimli ise gidip oradan alayım bende. İstanbul'da fabrikası, fabrika satış mağazası nerede var biliyormusunuz?

İstanbul hakkında bir bilgim yok ama ben Tekirdağ tarafında oturmaktayım benim evimin direkt yan tarafında zaten adamların fabrikası buyurun hatta direkt açık adresi burası. https://www.google.com/maps/place/Yeşil+Kundura+Ayakkabı+Fabrikasi/@41.2067677,27.7449128,15z/data=!4m6!3m5!1s0x14b4e7fb9b3d4419:0x78691551aab347bb!8m2!3d41.2067677!4d27.7449128!16s/g/1tl_1ccn?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTEwNi4wIKXMDSoASAFQAw==

Cevabınız için teşekkür ederim, son olarak deri ve nubuk deri hakkında fikrinizi öğrenebilirmiyim? Ayakkabıdan beklentim beni en az 3 yıl idare etsin. Dayanıklılık olarak iki deriyi nasıl değerlendiriyorsunuz.

Cevabınız için teşekkür ederim, son olarak deri ve nubuk deri hakkında fikrinizi öğrenebilir miyim? Ayakkabıdan beklentim beni en az 3 yıl idare etsin. Dayanıklılık olarak iki deriyi nasıl değerlendiriyorsunuz.

Şahsi olarak hayatımda deri ayakkabı 10 yıl önce falan giydim sanırım ve ben çok mutlu değildim sanırım rahatlık çok önemli hayatımda ama kalite olarak kalitelisi cidden kalite ve bu tesadüf değil nubuk deri malzemesi normal deri ile yapılan ayakkabılara ve botlara göre daha dayanıklı bir malzeme. Yapıldığı ve geçtiği işlemler nedeniyle hatta profesyonel askeri standart botların ya da taktik, dağcı vesaire olan botlarında nubuk deriden üretildiğini biliyorum sahtesi çok var piyasada alırken dikkat etmek lazım alırsınız dışarıdan deri gözükür ama içine bakarsınız sünger doludur dikkat edelim kısaca uzun vade için nubuk önerimdir ama kullanım oranınıza göre 3 yıl gidip gitmeyeceği belli olmaz ayakkabı bu. Bazen olmuyor zorda bile o ayakkabıyı giymek zorunda kalırız kıştan kışa desek bile.

Dün yeşilden ayakkabıyı sipariş ettim. Bugün tekrar bakarken CAT'in kendi web sitesinde ayakkabının çok daha uygun fiyata satıldığını gördüm. Fazla mı ödedim şimdi :(

Dosya Ekleri

• ayakkabı.JPG
    ayakkabı.JPG
    66,2 KB · Görüntüleme: 48
  • cattr.JPG
    cattr.JPG
    76,4 KB · Görüntüleme: 51

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı