Berat4125 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 508 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Merhaba. Köyümüzde bahçemize sürekli ayı vs hayvanlar geliyor. Onları korkutmak amacıyla uzun menzilli bir lazer istiyorum mavi lazer mi daha güçlü yeşil mi?
Merhaba. Köyümüzde bahçemize sürekli ayı vs hayvanlar geliyor. Onları korkutmak amacıyla uzun menzilli bir lazer istiyorum mavi lazer mi daha güçlü yeşil mi?
R rckgrimeshr Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 İkisi de aynı. Yeşil daha parlak görünür mavi biraz daha koyu tek fark bu.
Berat4125 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 508 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 rckgrimeshr dedi: İkisi de aynı. Yeşil daha parlak görünür mavi biraz daha koyu tek fark bu. Genişletmek için tıkla... Volemi marka nasıldır bilginiz var mı bir de laser-303'ler var hangisi alınmalı.
rckgrimeshr dedi: İkisi de aynı. Yeşil daha parlak görünür mavi biraz daha koyu tek fark bu. Genişletmek için tıkla... Volemi marka nasıldır bilginiz var mı bir de laser-303'ler var hangisi alınmalı.
R rckgrimeshr Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 Berat4125 dedi: Volemi marka nasıldır bilginiz var mı bir de laser-303'ler var hangisi alınmalı. Genişletmek için tıkla... Marka konusunda bir fikrim yok sadece renklerin fark etmeyeceğini söyledim.
Berat4125 dedi: Volemi marka nasıldır bilginiz var mı bir de laser-303'ler var hangisi alınmalı. Genişletmek için tıkla... Marka konusunda bir fikrim yok sadece renklerin fark etmeyeceğini söyledim.
Berat4125 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 508 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #5 rckgrimeshr dedi: Marka konusunda bir fikrim yok sadece renklerin fark etmeyeceğini söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
rckgrimeshr dedi: Marka konusunda bir fikrim yok sadece renklerin fark etmeyeceğini söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.