Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 1 3 Eylül 2024 #1 Perşembe Yunanistan gitme ihtimalim var ama vize işleri nasıl oluyor bilmiyorum. Yeşil pasaportum var ne yapacağım direkt gösterip geçecek miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024
Perşembe Yunanistan gitme ihtimalim var ama vize işleri nasıl oluyor bilmiyorum. Yeşil pasaportum var ne yapacağım direkt gösterip geçecek miyim?
Çözüm Görkem Umut 3 Eylül 2024 Vize almanıza gerek yok. Aynen dediğiniz gibi kapıya gidip pasaportunuzu gösterip gireceksiniz.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.868 Çözümler 175 3 Eylül 2024 #2 Vize almanıza gerek yok. Aynen dediğiniz gibi kapıya gidip pasaportunuzu gösterip gireceksiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 1 3 Eylül 2024 #3 Görkem Umut dedi: Vize almanıza gerek yok. Aynen dediğiniz gibi kapıya gidip pasaportunuzu gösterip gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Vize almanıza gerek yok. Aynen dediğiniz gibi kapıya gidip pasaportunuzu gösterip gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Krak3n_0 Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 Semih_D dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Geçebildinizmi? Artı 0 Eksi