Evet hocam Dışişleri Bakanlığının sayfasında bende öyle gördüm ancak konsololuktan bilgi alıp kesinleştirmek istedim. Konsoloslukta sadece mail yoluyla bilgi alınıyormuş, bir yerlere mail gönderdim ama umarım dönüş sağlanır.Hollanda en az 3 ay istiyor kurallar dahilinde gidebilirsin fakat yine de konsolosluk ıle görüşmeni tavsiye ederım.
Anladım hocam, pasaportum 6 Temmuz'da bitecek benim o zaman 6 Nisan'dan önce çıkmam gerek doğru mudur?Schengen bölgesinden çıkış tarihinde, pasaportun en az 3 ay süresi olmalı. Schengen başvurularında da pasaport bitiş tarihinden 3 ay öncesine kadar vize veriyorlar.
Anladım hocam konsolosluğu aradım ancak telesekreter sadece mail adresleri söylüyordu. Mail attım ama bakalım geri dönüş sağlarlar mı?Giriş çıkış tarihleri noktasının konsolosluk veya uzman bir vize firması ile görüşülmesini salık veririm, benim bildiğim kadarı ile pasaport bitiş tarihine 3 ay kala yurda dönmüş olmanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.