Yeşil pasaportun bitmesine 4 ay kala Schengen bölgesine seyahat yapılabilir mi?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Yeşil pasaportumun bitmesine 4 ay kaldı ve Hollanda'ya gitmek için bir plan yaptım. Ülkeye girmede herhangi bir sorun yaşar mıyım? Alo199'u aradım ancak bilgi sahibi değiller, bilgi alabileceğim bir kurum var mıdır?

Hollanda en az 3 ay istiyor kurallar dahilinde gidebilirsin fakat yine de konsolosluk ıle görüşmeni tavsiye ederım.
Evet hocam Dışişleri Bakanlığının sayfasında bende öyle gördüm ancak konsololuktan bilgi alıp kesinleştirmek istedim. Konsoloslukta sadece mail yoluyla bilgi alınıyormuş, bir yerlere mail gönderdim ama umarım dönüş sağlanır.

Schengen bölgesinden çıkış tarihinde, pasaportun en az 3 ay süresi olmalı. Schengen başvurularında da pasaport bitiş tarihinden 3 ay öncesine kadar vize veriyorlar.

Giriş çıkış tarihleri noktasının konsolosluk veya uzman bir vize firması ile görüşülmesini salık veririm, benim bildiğim kadarı ile pasaport bitiş tarihine 3 ay kala yurda dönmüş olmanız gerekiyor.

Giriş çıkış tarihleri noktasının konsolosluk veya uzman bir vize firması ile görüşülmesini salık veririm, benim bildiğim kadarı ile pasaport bitiş tarihine 3 ay kala yurda dönmüş olmanız gerekiyor.
Anladım hocam konsolosluğu aradım ancak telesekreter sadece mail adresleri söylüyordu. Mail attım ama bakalım geri dönüş sağlarlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı