Çözüldü Yet Another Cleaner (YAC) Silinmeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sequester

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim çok pişmanım bu programı indirdiğime, hiç tavsiye etmiyorum.
Gelelim sorunuma, kendi unistall programından kaldırmaya çalışıyorum olmuyor Program Ekle veya Kaldır'dan kaldırmaya çalıştım olmadı, IObit Unistall programıyla kaldırmaya çalıştım olmadı, ADWCleaner la kaldırmaya çalıştım olmadı. Nasıl kurtulacağım bundan, format da atmak istemiyorum. Lütfen yardım edin.

AdwCleaner la 2 kez tarama yapıp kaldırmaya çalıştım fakat olmadı, not defteri verilerini atıyorum.

Dosya Ekleri

• AdwCleaner[S4].txt
    1,8 KB · Görüntüleme: 273
  • AdwCleaner[S3].txt
    3,1 KB · Görüntüleme: 159
http://www.yac.mx/?lang=tr Tekrardan kurup kendi kaldırma aracı ile kaldırın.

YAC sahte bir güvenlik yazılımıdır. Tamamen kaldırılması ise biraz zahmetlidir. Bu şekilde yapıp son durumu bildirin.
Hijackthis programını dediğiniz gibi kullandım, konunuzun altına yorum olarak not defterine çıkan yazıları paylaşacağım. Ona da bir bakarsanız çok sevinirim.

Böyle bir hata çıktı programı tekrar yüklerken.

Dosya Ekleri

• adsasd.png
    264,4 KB · Görüntüleme: 328
HJ konusunda fixlemeniz gerekenleri belirttim fakat bu adımlar YAC kaldırmak için değildir.

Sisteminizi yeniden başlatıp uygulamayı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak kurmayı deneyin.

Ayrıca kurduğunuz Iobit ve YAC gibi uygulamalar sistem stabilitesini bozmuş. Windows 8.1'e geçmeniz önerilir.

Zaten 8.1 kullanıyorum

Teşekkürler, YAC programını kaldırdım sayenizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…