R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Sistemim iyi çok rahat açıyor Ultra+ ayarlarda rahat oynuyorum ama oyun çöküyor, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.295 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2024 #2 Steam üzerinden oynuyorsan bir dosya doğrulama yapmanı öneririm belki bozuk bir dosya olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 akaReckless dedi: Steam üzerinden oynuyorsan bir dosya doğrulama yapmanı öneririm belki bozuk bir dosya olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bir de her zaman olmuyor, bazen açılış ekranında bazen oyunu açıyor 20-30 dk sonra bazen hiç atmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
akaReckless dedi: Steam üzerinden oynuyorsan bir dosya doğrulama yapmanı öneririm belki bozuk bir dosya olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bir de her zaman olmuyor, bazen açılış ekranında bazen oyunu açıyor 20-30 dk sonra bazen hiç atmıyor.
memte1 Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #4 raxee dedi: Sistemim iyi çok rahat açıyor Ultra+ ayarlarda rahat oynuyorum ama oyun çöküyor, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kuzenimde de aynı sorun vardı bir karakterle konusunca çöküyormuş DX11'e cekti düzeldi. Artı 0 Eksi
raxee dedi: Sistemim iyi çok rahat açıyor Ultra+ ayarlarda rahat oynuyorum ama oyun çöküyor, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kuzenimde de aynı sorun vardı bir karakterle konusunca çöküyormuş DX11'e cekti düzeldi.