Öncelikle merhaba herkesten özür dilemek istiyorum. Şunca zamandır herhangi bir sorunumda yardımıma koştunuz fakat bu sorunu bir türlü çözemedik. 1 ay geçti hala aynı tantana ile bu hatayı veriyor. Artık çıldırma noktasına geldim.
İlk olarak izlediğimiz adımlardan bahsedeyim.
Gelişmiş sistem ayarlarında kendimiz bellek sınırı tanıdık 2 gün geçti tekrar aynı hatayı verdi.
Oyundayken bellek hatasını Direct X ile beraber veriyordu temiz kurulum için Display Driver Uninstaller programıyla kaldırdık ve yeni sürüm ekledik fakat tekrar hata devam ediyordu.
Bu sefer format atmaya karar verdik temiz bir format ve ardından tüm sürücülerin en güncelini yükleyerek işe koyulduk.
1-2 gün oyun oynadım sorun olmadı tekrar bellek sızıntısı yaptı, format sonrasi bellek dağıtımını otomatik yap seçeneğini kaldırdım ve 4000-8000 değeri C diskime verdim. Ardından sorunsuz 1-2 hafta devam ettim.
Fakat dün CS GO oyununa girdiğimde arkada grafik kartımla beraber yürüttüğüm Media Player Classic, "MPC-HL" hatası ile beraber "Yetersiz Bellek" hatası verdi.
Aldırış etmedim oyunu ve MPC yi kapattım. Daha sonra tekrar girdiğimde sorun olmadı fakat bugün az önce yine aynı hatayı verdi, artık çıldırmak üzereyim.
Laptopta belli oyunlar yüklü ve güncelleştirmeler tam. 8 GB Ram Belleğim var.
MSI GE60 2oe-294xtr marka model laptop kullanmaktayım.
Format sonrası Bios ve Firmware güncellemeleri yapıldı.
@Recep Baltaş @MF @Murat5038