Yetersiz ehliyette motor bağlanır mı?

Makaleler
7
Merhaba. Eski motorumu satacağım ve yeni bir motor alacağım. 125CC motor almak istemiyorum, yine 250'lik veya 600'lük tercihinde bulunacağım ancak ehliyetim 125CC'ye kadar destekliyor. Ruhsat benim üzerime olursa, sadece yetersiz ehliyet cezası yersem motorum bağlanır mı? Yoksa sadece cezayla mı kalırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1800 küsür ceza sı var motor bağlanmaz ilkinde. Hem de ruhsat sahibine ceza kesilir aynı ücrette.
Hocam ehliyetsizlik 8000 oldu, ben ve ruhsat sahibi dersek 16 bin TL ediyor. Yetersiz ehliyete razıyım.
Motovloglarda gördüğüm kadarıyla ceza yiyorsun ve ehliyeti olan birini çağırırsan bırakıyorlar diye biliyorum yoksa çekiciyle çekiyorlar çekicilerde köşede indiriyor genelde.
O zaman sorun yok hocam, teşekkür ederim. İlçe küçük ve pek tanıdığım yok, sanırım kimse almaya gelmeyecektir motorumu :D

Hocam ehliyetsizlik 8000 oldu, ben ve ruhsat sahibi dersek 16 bin TL ediyor. Yetersiz ehliyete razıyım.

O zaman sorun yok hocam, teşekkür ederim. İlçe küçük ve pek tanıdığım yok, sanırım kimse almaya gelmeyecektir motorumu :D

Çekicide önemli burada :D tavsiyem motoru almadan ehliyete başvurun diyeceğim de şu an kayıtlar kapalı zam gelecek diye.

Yeni yılda oluyor hocam :D ben kazayı yaptığımda ehliyetsizlikten 8 bin yedim, Allah'tan zamdan önce yapmışım :D

Çekiciyle tanışır dost oluruz hocam sorun yok :D

Ceza yemeye değmez yine de çekici ücreti falan ehliyete başvur zaten direksiyon sınavını geçmen yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı