2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #11 shadyer dedi: Yukarıda birisi Resmi Gazete'nin haberini paylaşmış en geç 6 ay ibaresi var galiba geçemeyeceğim. Ders çalışmak için geçeceğim siz niye pismansınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yönetmelik öyle diyor ama siz yine de bulunduğunuz il / ilçe milli eğitim müdürlüğüne durumu sorun belki esneklik sağlarlar.
shadyer dedi: Yukarıda birisi Resmi Gazete'nin haberini paylaşmış en geç 6 ay ibaresi var galiba geçemeyeceğim. Ders çalışmak için geçeceğim siz niye pismansınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yönetmelik öyle diyor ama siz yine de bulunduğunuz il / ilçe milli eğitim müdürlüğüne durumu sorun belki esneklik sağlarlar.
shadyer Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #12 263721 dedi: Hocam yönetmelik öyle diyor ama siz yine de bulunduğunuz il / ilçe milli eğitim müdürlüğüne durumu sorun belki esneklik sağlarlar. Genişletmek için tıkla... Yarın arayacağım bakalım ne olacak geçen sene geçen vardı aynı sebepten dolayı
263721 dedi: Hocam yönetmelik öyle diyor ama siz yine de bulunduğunuz il / ilçe milli eğitim müdürlüğüne durumu sorun belki esneklik sağlarlar. Genişletmek için tıkla... Yarın arayacağım bakalım ne olacak geçen sene geçen vardı aynı sebepten dolayı
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #13 shadyer dedi: Yarın arayacağım bakalım ne olacak geçen sene geçen vardı aynı sebepten dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki yönetmelikte 6 ay ibaresi yokmuş yeni eklenmiş sanırım siz yine de arayıp sorun inşallah süreç olumlu sonuçlanır iyi akşamlar.
shadyer dedi: Yarın arayacağım bakalım ne olacak geçen sene geçen vardı aynı sebepten dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki yönetmelikte 6 ay ibaresi yokmuş yeni eklenmiş sanırım siz yine de arayıp sorun inşallah süreç olumlu sonuçlanır iyi akşamlar.
shadyer Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #14 263721 dedi: Hocam bir önceki yönetmelikte 6 ay ibaresi yokmuş yeni eklenmiş sanırım siz yine de arayıp sorun inşallah süreç olumlu sonuçlanır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Evet yeni eklenmiş hiç umudum kalmadı muhtemelen olmayacak yine de yarın arayıp soracağım 3 kere aradım fakat açmadılar 263721 dedi: Hocam bir önceki yönetmelikte 6 ay ibaresi yokmuş yeni eklenmiş sanırım siz yine de arayıp sorun inşallah süreç olumlu sonuçlanır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Aradım bugün aynısını söylediler geçemeyecekmişim Son düzenleme: 16 Eylül 2024
263721 dedi: Hocam bir önceki yönetmelikte 6 ay ibaresi yokmuş yeni eklenmiş sanırım siz yine de arayıp sorun inşallah süreç olumlu sonuçlanır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Evet yeni eklenmiş hiç umudum kalmadı muhtemelen olmayacak yine de yarın arayıp soracağım 3 kere aradım fakat açmadılar 263721 dedi: Hocam bir önceki yönetmelikte 6 ay ibaresi yokmuş yeni eklenmiş sanırım siz yine de arayıp sorun inşallah süreç olumlu sonuçlanır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Aradım bugün aynısını söylediler geçemeyecekmişim