Yetişkin kediyle yavru köpek anlaşabilir mi?

Elduex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben ailem ile birlikte iki katlı bahçeli bir eve taşınmak üzereyim. Taşındıktan sonra evimize yeni bir yavru köpek sahiplenmek istiyorum, fakat evimizde 7 yaşında yaşlı bir kedi var, köpek tabii ki de bahçede yaşayacak fakat arada sırada eve almayı düşünüyorum, çevremden o kedi köpeğe alışamaz, kendi tüylerini yolar diye duydum. Ama ben sizlere de sormak istiyorum, aranızda bilgili birisi varsa bu konuda bana yardımcı olabilir mi? Bir yetişkin kedi ile yavru bir köpeğin aynı evde yaşamasında, alışmasında bir sorun yaşar mıyım ve yapmam gerekenler nelerdir?

Kedi sizi alfa olarak aldıysa sorun olur. Kedi normal kedi gibi yetiştiyse kendini alfa olarak aldıysa sorun olmaz.

Kedi sizi alfa olarak aldıysa sorun olur. Kedi normal kedi gibi yetiştiyse kendini alfa olarak aldıysa sorun olmaz.
Alfa ne demek? Herhangi bir bilgim yok o konuyla alakalı ama normalde kedi nasıl buyutuluyorsa o şekilde büyüttüm

Alfa ne demek? Herhangi bir bilgim yok o konuyla alakalı ama normalde kedi nasıl buyutuluyorsa o şekilde büyüttüm.

Köpekler hayvandır insan değiller. Doğaları nedeniyle sürüler halinde yaşarlar ve her sürünün bir lideri vardır bu lidere alfa denir alfa olan dominant olur ve sürünün diğer üyelerini liderlik yapar. alfa bütün sürü için kararları verir. İnternetten aldım. Köpekler sizi alfa olarak seçer kediler ise kendini genelde. Köpeğe alfa olamazsanız itaatsizlik dinlememe vb sorunlar çıkar vesaire.

Evet, kedim genelde alfa dediğiniz terime uyuyor kendini evin önemli bir üyesi olarak görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…