Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 31 Temmuz 2021 #1 Yetkililere bir soru sormak istiyorum. Nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum. Ufacık yanlış bir şey yapıp 1 saat ceza yememek için açıyorum konuyu. Yetkililere nasıl ulaşabilirim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Yetkililere bir soru sormak istiyorum. Nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum. Ufacık yanlış bir şey yapıp 1 saat ceza yememek için açıyorum konuyu. Yetkililere nasıl ulaşabilirim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Çözüm M M Moderasyon Ekibi 31 Temmuz 2021 Merhaba, Sitenin en altında bulunan "Bize Ulaşın" iletişim formunu kullanarak yetkililere ulaşabilirsiniz.
Merhaba, Sitenin en altında bulunan "Bize Ulaşın" iletişim formunu kullanarak yetkililere ulaşabilirsiniz.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 31 Temmuz 2021 #2 Merhaba, Sitenin en altında bulunan "Bize Ulaşın" iletişim formunu kullanarak yetkililere ulaşabilirsiniz. Artı 3 Eksi Çözüm
Merhaba, Sitenin en altında bulunan "Bize Ulaşın" iletişim formunu kullanarak yetkililere ulaşabilirsiniz.