Yetkililerin konu başlığını değiştirmesini nasıl engellerim?

Konunuzu özetleyen bir başlık koyarak Başlıkta hiçbir bilgi belirtmeden "bu, şu, bir, iki" gibi ifadeler kullanmazsanız, zaten yetkililer değiştirmez
Yazdığınza çok katıldığımı söyleyemem.
Konu başlığnı "Alkollü iken çevirmeye takıldım" gibi bir başlık yaptım.
Konu içeriğinde zaten ceza yemeyeceğimi biliyordum ve konun ana noktasının tutanak olduğunu açıkça belirttim ancak konu başlığı yine değişti.

Yetkililerden talep et, çok abuk subuk bir şey değilse sabit bırakılır diye düşünüyorum.
Mesela:
Okula gitmediğim için okuldan atılır mıyım?
Moderatöre notum: lütfen başlığını değiştirmeyin, yanlışsa da benim yanlışım, ben böyle sormak istiyorum.

Konunuzu özetleyen bir başlık koyarak başlıkta hiçbir bilgi belirtmeden "bu, şu, bir, iki" gibi ifadeler kullanmazsanız, zaten yetkililer değiştirmez

Bilgisayarım uyku modundayken tekrar açılıyor diye konu açıyorum, moderatör arkadaş RTX 3080 sistem uyku modundayken tekrar açılıyor diye değiştiriyor. Bunun mantığı ne?

Konunuzu özetleyen bir başlık koyarak Başlıkta hiçbir bilgi belirtmeden "bu, şu, bir, iki" gibi ifadeler kullanmazsanız, zaten yetkililer değiştirmez
Hatta konu başlığından dolayı sorumu yanlış anlayan birisi cevap verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…