AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #11 Foxie dedi: moderatör arkadaş RTX 3080 sistem uyku modundayken tekrar açılıyor diye değiştiriyor. Bunun mantığı ne? Genişletmek için tıkla... Sistem hakkında spesifik bilgi vermek. Konunuza baktım, işlemci modeli bile eklenebilirdi başlığa. Evan MacMillan dedi: konunun ana noktasının tutanak olduğunu açıkça belirttim ancak konu başlığı yine değişti. Genişletmek için tıkla... Raporlarsanız düzenlerler. Mesela: "0,42 promil alkol için tutulan tutanağın sonucunda ne olur?"
Foxie dedi: moderatör arkadaş RTX 3080 sistem uyku modundayken tekrar açılıyor diye değiştiriyor. Bunun mantığı ne? Genişletmek için tıkla... Sistem hakkında spesifik bilgi vermek. Konunuza baktım, işlemci modeli bile eklenebilirdi başlığa. Evan MacMillan dedi: konunun ana noktasının tutanak olduğunu açıkça belirttim ancak konu başlığı yine değişti. Genişletmek için tıkla... Raporlarsanız düzenlerler. Mesela: "0,42 promil alkol için tutulan tutanağın sonucunda ne olur?"