Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, malum sınav yaklaşıyor bazı eksik konularım var. Bunları gidermek için rapor almam gerekiyor. Nasıl rapor alabilirim? Ne kadar sürelik verirler? Darbe girişiminden dolayı bu konular sıkıntılıymış.
Bence de rapor olayını LYS için düşünmen daha iyi olur. Herkes YGS'ye odaklanıyor ama LYS çok ama çok daha önemli. YGS için de artık biraz uykudan fedakarlık edip gecelere kadar uzatacaksın çalışmanı.
Benim zamanımda ÖSS/ÖYS sınavı vardı. Zamanında ben de almıştım fakat şuan ki sistemde ayrı zaman dilimlerinde iki sınava gireceğiniz için almanızda çok bir yarar yok. Derslerinden de geride kalma.
Ayrıca belirtildiği gibi gerçekten sağlık sorununuz yoksa artık rapor konusunda doktorlar daha temkinli yaklaşma söz konusu. Birçok ilde valilik tarafından rapor konularında soruşturma açıldı.