YGS çalışmak için rapor almak

ceza101

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, malum sınav yaklaşıyor bazı eksik konularım var. Bunları gidermek için rapor almam gerekiyor. Nasıl rapor alabilirim? Ne kadar sürelik verirler? Darbe girişiminden dolayı bu konular sıkıntılıymış.

Bence de rapor olayını LYS için düşünmen daha iyi olur. Herkes YGS'ye odaklanıyor ama LYS çok ama çok daha önemli. YGS için de artık biraz uykudan fedakarlık edip gecelere kadar uzatacaksın çalışmanı. :)

Benim zamanımda ÖSS/ÖYS sınavı vardı. Zamanında ben de almıştım fakat şuan ki sistemde ayrı zaman dilimlerinde iki sınava gireceğiniz için almanızda çok bir yarar yok. Derslerinden de geride kalma.

Ayrıca belirtildiği gibi gerçekten sağlık sorununuz yoksa artık rapor konusunda doktorlar daha temkinli yaklaşma söz konusu. Birçok ilde valilik tarafından rapor konularında soruşturma açıldı.

Herkese teşekkürler. Cevabım biraz geç oldu, sınavlardan dolayı. Sorun hâl olmuştur lys için alıcam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı