@bambamm6 Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, dediğiniz gibi YGS'ye kadar olan süreçte kesinlikle YGS'ye asılıp LYS'yi bırakmıyorum. Zaten okulun uyguladığı program gereği haftalık YGS ile LYS ders süreleri aynı.
Bilgisayarı bırakmak evet başta çok zor geliyordu, ilk zamanlar olduğu için aramıyor değilim fakat ilerideki süreçte alışırım gibime geliyor, bırakmadan önce oyunlardan bıkkınlık durumum oldu. Sosyal medyada da pek aktif olduğum söylenemez, sadece haberleri takip etmek için kullanıyorum desem yalan olmaz.
Hedefim İTÜ - İnşaat Mühendisliği, yanlış hatırlamıyorsam bu sene en son 18.000 ile almış. Konu çalışması olarak ağırlık henüz görmediğimiz LYS konularında. YGS konularının sene içinde planlara uyulduğu takdirde Ocak ayının sonunda bitmesi gerekiyor.
En çok dikkatimi çeken kısım ise günlük en az 7-8 saatlik çalışma oldu. Şu sıralar yavaş yavaş çalışma süremi arttırmaya çalışıyorum. O sürelere ulaşabilir miyim bilemem ama çalışmakta kararlıyım ve bu sene geleceğimi düzene oturtmak için önemli bir adım atmayı riske etmek istemiyorum. Günlük çözdüğüm soru sayısı okulda aralarda çözdüklerimi de kattığımda o sayıya çok yakın olmuyor fakat umuyorum ileride bu sayı sizin söylediğiniz sayıları da geçer.
Uzun uzun yazdım yine, durum ciddi olunca okumaktan çekinmiyorum umarım sizi de fazla yormam.