Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #1 Yapamadığımız soruları bu konu üzerinden sorma-cevaplama şeklinde bir şey yapabilir miyiz? Bir sorun, ceza sebebi olur mu?
Yapamadığımız soruları bu konu üzerinden sorma-cevaplama şeklinde bir şey yapabilir miyiz? Bir sorun, ceza sebebi olur mu?
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #2 Sanırım YGS'den bahsediyorsun, problem değil.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #3 Mehmet Melik Arslan dedi: Sanırım YGS'den bahsediyorsun, problem değil. Genişletmek için tıkla... Aslında genel olarak yapılamayan sorulardan bahsediyorum. Bir nevi öğrenci-öğretmen platformu. YGS ile sınırlamamıştım.
Mehmet Melik Arslan dedi: Sanırım YGS'den bahsediyorsun, problem değil. Genişletmek için tıkla... Aslında genel olarak yapılamayan sorulardan bahsediyorum. Bir nevi öğrenci-öğretmen platformu. YGS ile sınırlamamıştım.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 28 Mart 2017 #4 Ama o zaman çok uzar ve yeni başlık açmak gerekir.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #5 Brexit dedi: Ama o zaman çok uzar ve yeni başlık açmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Belki bölüm bölüm ayırarak bu sorun çözülebilir. Fizik-Matematik gibi.
Brexit dedi: Ama o zaman çok uzar ve yeni başlık açmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Belki bölüm bölüm ayırarak bu sorun çözülebilir. Fizik-Matematik gibi.
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #6 Konu dışından açabilirsin, ana konu olarak. Ancak fazla rağbet görmeyecektir.