Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 8 Ekim 2020 #31 kerobey dedi: Hayatından memnun musun? Genişletmek için tıkla... Eh... O anki duruma göre değişiyor.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 8 Ekim 2020 #32 Hangi lisedesin?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 8 Ekim 2020 #33 maksu dedi: Hangi lisedesin? Genişletmek için tıkla... Merkezi yerleşmeli bir anadolu lisesindeyim. Bu kadarı yeterli sanırım.
maksu dedi: Hangi lisedesin? Genişletmek için tıkla... Merkezi yerleşmeli bir anadolu lisesindeyim. Bu kadarı yeterli sanırım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ekim 2020 #34 Seradotwav dedi: Sylveon ile ilişkim zaten sallantıda bir iyi gidiyoruz bir kötü gidiyoruz. Aman sus. Genişletmek için tıkla... Sizinle ne sorun yaşadım bilmiyorum. Seradotwav dedi: Pokemon olarak severim. Tatlı ve güzel fakat güçlü değil. Genişletmek için tıkla... Total stat'ı 525 olup Sp.Atk-Def değerleri ve tür avantajlarını düşündüğümüz zaten taktiksel olarak gayet güçlü. Blacksidemre dedi: Öyle deme. Bu işte iyi beğeni var. (!) Diss to @Sylveon. (!) Genişletmek için tıkla... (!) gereksiz olmuş.
Seradotwav dedi: Sylveon ile ilişkim zaten sallantıda bir iyi gidiyoruz bir kötü gidiyoruz. Aman sus. Genişletmek için tıkla... Sizinle ne sorun yaşadım bilmiyorum. Seradotwav dedi: Pokemon olarak severim. Tatlı ve güzel fakat güçlü değil. Genişletmek için tıkla... Total stat'ı 525 olup Sp.Atk-Def değerleri ve tür avantajlarını düşündüğümüz zaten taktiksel olarak gayet güçlü. Blacksidemre dedi: Öyle deme. Bu işte iyi beğeni var. (!) Diss to @Sylveon. (!) Genişletmek için tıkla... (!) gereksiz olmuş.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Ekim 2020 #35 TR26SkyWalker26TR'den sonraki en radikal isim değişikliği. Değiştirirken zorlandın mı?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 8 Ekim 2020 #36 acv dedi: TR26SkyWalker26TR'den sonraki en radikal isim değişikliği. Değiştirirken zorlandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç zorlanmadım.
acv dedi: TR26SkyWalker26TR'den sonraki en radikal isim değişikliği. Değiştirirken zorlandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç zorlanmadım.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Ekim 2020 #37 Sylveon dedi: Sizinle ne sorun yaşadım bilmiyorum. Total stat'ı 525 olup Sp.Atk-Def değerleri ve tür avantajlarını düşündüğümüz zaten taktiksel olarak gayet güçlü. Genişletmek için tıkla... Yaşadık bir şeyler. Ben açmayayım en iyisi. Ayrıca severim, güçlü fakat benim kompozisyonuma uymuyor.
Sylveon dedi: Sizinle ne sorun yaşadım bilmiyorum. Total stat'ı 525 olup Sp.Atk-Def değerleri ve tür avantajlarını düşündüğümüz zaten taktiksel olarak gayet güçlü. Genişletmek için tıkla... Yaşadık bir şeyler. Ben açmayayım en iyisi. Ayrıca severim, güçlü fakat benim kompozisyonuma uymuyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 8 Ekim 2020 #38 Mantıyı ekmekle mi yer?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.658 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 8 Ekim 2020 #39 Sylveon dedi: (!) gereksiz olmuş Genişletmek için tıkla... Doğru. Hemen düzenleyeyim.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 8 Ekim 2020 #40 Bende kayseriliyim o Kayseri sorusunu cevaplayım cevap: Mantı, sucuk, pastırma daha var ama aklımda değil .
Bende kayseriliyim o Kayseri sorusunu cevaplayım cevap: Mantı, sucuk, pastırma daha var ama aklımda değil .