KamilDerman Kilopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 106 11 Nisan 2025 #1 Aracın burasında bir iz var ve çıkaramadım. Yıkama köpüğünün bıraktığı bir izmiş. Kostik lekesi deniliyor sanırım emin değilim bu iz nasıl çıkar?
Aracın burasında bir iz var ve çıkaramadım. Yıkama köpüğünün bıraktığı bir izmiş. Kostik lekesi deniliyor sanırım emin değilim bu iz nasıl çıkar?
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.610 Çözümler 9 11 Nisan 2025 #2 Kostik ise kalacak öyle görünüyor.
KamilDerman Kilopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 106 11 Nisan 2025 #3 DirtyBlue dedi: Kostik ise kalacak öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kostik lekesi denen şey yıkama köpüğünün izi mi peki emin misiniz ?
DirtyBlue dedi: Kostik ise kalacak öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kostik lekesi denen şey yıkama köpüğünün izi mi peki emin misiniz ?
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 O iz geçmez iç plastiklerin üst kısmını piyano Black kaplatabilirsin.
KamilDerman Kilopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 106 11 Nisan 2025 #5 Fearless0600 dedi: O iz geçmez iç plastiklerin üst kısmını piyano Black kaplatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.Fiyatları ne civarda oluyor kaplamanın
Fearless0600 dedi: O iz geçmez iç plastiklerin üst kısmını piyano Black kaplatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.Fiyatları ne civarda oluyor kaplamanın
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #6 KamilDerman dedi: Peki teşekkür ederim. Fiyatları ne civarda oluyor kaplamanın Genişletmek için tıkla... Onu aksesuarcılara sorman lazım hocam bilmiyorum maalesef
KamilDerman dedi: Peki teşekkür ederim. Fiyatları ne civarda oluyor kaplamanın Genişletmek için tıkla... Onu aksesuarcılara sorman lazım hocam bilmiyorum maalesef
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.610 Çözümler 9 11 Nisan 2025 #7 KamilDerman dedi: Kostik lekesi denen şey yıkama köpüğünün izi mi peki emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka forumlarda baktım aynı sorun kalıcı olarak görünüyor.
KamilDerman dedi: Kostik lekesi denen şey yıkama köpüğünün izi mi peki emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka forumlarda baktım aynı sorun kalıcı olarak görünüyor.