S sidorovich Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #11 Çalışıyorsa sııkıntı olmaz
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.039 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Mayıs 2022 #12 SadeceYiğit dedi: Çalışıyor ise sorun olacağını sanmıyorum yıkanıp çalışması da ilginç tabii. Genişletmek için tıkla... Çamaşır makinesine atılsa bile çalışıyor.
SadeceYiğit dedi: Çalışıyor ise sorun olacağını sanmıyorum yıkanıp çalışması da ilginç tabii. Genişletmek için tıkla... Çamaşır makinesine atılsa bile çalışıyor.
SoapMactavish Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #13 HAYALET18100 dedi: USB ve SSD gibi ürünlerde zaten bozuk sektör olunca sektör kendini kullanıma kapatıyor HDD’deki gibi çöpe atmaya gerek kalmıyor. O yüzden gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Her gün yeni bir şey daha öğreniyoruz... Hüseyn1322 dedi: Çalışıyor hatta ışıkları da yanıyor. Bahsettiğiniz şey program değil mi? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemi yapmanıza gerek yokmuş hocam. HDD'lerde yapılan bir işlem normalde ama ben usb'nin sağlığından emin olmak adına önermiştim ama USB'lerde yapılmasına gerek yokmuş
HAYALET18100 dedi: USB ve SSD gibi ürünlerde zaten bozuk sektör olunca sektör kendini kullanıma kapatıyor HDD’deki gibi çöpe atmaya gerek kalmıyor. O yüzden gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Her gün yeni bir şey daha öğreniyoruz... Hüseyn1322 dedi: Çalışıyor hatta ışıkları da yanıyor. Bahsettiğiniz şey program değil mi? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemi yapmanıza gerek yokmuş hocam. HDD'lerde yapılan bir işlem normalde ama ben usb'nin sağlığından emin olmak adına önermiştim ama USB'lerde yapılmasına gerek yokmuş
Hüseyn1322 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #14 Anladım hepinize teşekkürler
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 16 Mayıs 2022 #15 Birini çözüm olarak işaretleyin.