Bizim 6 Şubat depreminde yan binamız ağır hasar raporu aldı. Yakın zamanda yıkılacak. Benim sorum şu; Yan bina yıkılınca bizim binamıza zarar verirse bize bir ücret ödenir mi veya bina yıkılıp yeniden yapılınca bize daire verirler mi?
Hayır öyle sormadım. Bizim binamız yıkılıpta yeni bina yapılırsa bize yeni binada daire verirlermi?Yan binayı yıkarken sizin sağlam binanıza hasar verilmesi söz konusu değil ona göre önlem alınır ve ekip yıkım işlemini gerçekleştirir. Eğer hasar görürse bağlı belediye, hasar gören yer için elbette ücret verecek.
Diğer soruyu anlamadım yan bina yıkılıp tekrar sağlam bir bina inşa edildiğinde size niye daire versinler?
Örneğide var bu arada bizim burda bir bina yıkıldı ağır hasarlı yıkımda yan binaya çok hasar verdi.Yan binayı yıkarken sizin sağlam binanıza hasar verilmesi söz konusu değil ona göre önlem alınır ve ekip yıkım işlemini gerçekleştirir. Eğer hasar görürse bağlı belediye, hasar gören yer için elbette ücret verecek.
Diğer soruyu anlamadım yan bina yıkılıp tekrar sağlam bir bina inşa edildiğinde size niye daire versinler?
Kiracıysanız hayır, orada daireniz varsa ona göre daire verilir.Hayır öyle sormadım. Bizim binamız yıkılıpta yeni bina yapılırsa bize yeni binada daire verirlermi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.