InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.450 Çözümler 7 Yer Troposfer 1 Ağustos 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güne bu şiirle başlayalım dedim, yine duygulandım. Tüylerim diken diken... Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güne bu şiirle başlayalım dedim, yine duygulandım. Tüylerim diken diken...
RankQX Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 291 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D Environment Artist 1 Ağustos 2017 #2 Evet gerçekten benim de tüylerim diken diken oldu. İşin kötü tarafı şiir de söylenen bazı olayları şu an yaşıyoruz.
Evet gerçekten benim de tüylerim diken diken oldu. İşin kötü tarafı şiir de söylenen bazı olayları şu an yaşıyoruz.
bambamm6 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 551 Yer İstanbul 1 Ağustos 2017 #3 Süleyman Apaydın'ındı galiba, muhteşem bir şiir.
realtime Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 136 2 Ağustos 2017 #4 Tüm dünyanın saygı duyduğu, ülkeyi bilim ile donatırken şuan insanların böyle bir dehaya ayyaş ve mason desin. Galiba hak etmiyoruz.
Tüm dünyanın saygı duyduğu, ülkeyi bilim ile donatırken şuan insanların böyle bir dehaya ayyaş ve mason desin. Galiba hak etmiyoruz.