KS KS ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #11 Bu sadece benim düşüncem bir de kurallar kısa yazmak zorunda kaldım uyarı almak istemiyorum.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 23 Aralık 2020 #12 ALİ YLDZ dedi: Bu sadece benim düşüncem bir de kurallar kısa yazmak zorunda kaldım uyarı almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurallar kısa yazmak zorunda kaldım ne demek?
ALİ YLDZ dedi: Bu sadece benim düşüncem bir de kurallar kısa yazmak zorunda kaldım uyarı almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurallar kısa yazmak zorunda kaldım ne demek?
KS KS ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #13 Yukarıdaki yazdığım QP sistemler benim fikirlerim sadece bunlar bir söyleyim dedim yani. adam gibi adam 1050 ti dedi: Kurallar kısa yazmak zorunda kaldım ne demek? Genişletmek için tıkla... Uzun ve telefon klavyesinden yazdığım için uyarı alıyorum boştan.
Yukarıdaki yazdığım QP sistemler benim fikirlerim sadece bunlar bir söyleyim dedim yani. adam gibi adam 1050 ti dedi: Kurallar kısa yazmak zorunda kaldım ne demek? Genişletmek için tıkla... Uzun ve telefon klavyesinden yazdığım için uyarı alıyorum boştan.