Yılan Isırığı kasası yükselir mi?

Makaleler
3
Kasa fiyatları bayağı bir düştü. Yılan Isırığı veya Clutch stoklamak mantıklı mı sizce? Değilse başka ne kasa alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa fiyatları bayağı bir düştü. Yılan ısırığı veya Clutch stoklamak mantıklı mı sizce? Değilse başka ne kasa alınabilir?

Rüyalar ve kabuslar bu aralar iyi gidiyor onun dışında bu aralar biriktirmek herhangi bir kasa için mantıklı olabilir CS2 geliyor insanlar kasa açmaya başladı. (kesin bir şey yoktur her şey olabilir).

Dün ilk defa kasa düşürdüm bir anda her şeyi unutup direkt sattım kasayı keşke dursaydı envanterde.

Kasa fiyatları bayağı bir düştü. Yılan Isırığı veya Clutch stoklamak mantıklı mı sizce? Değilse başka ne kasa alınabilir?

Kasa fiyatları inip artıyor şu an inmiş durumda fiyatları ama gene artacak Pazar'ın doluluğuna bakıyor bu durum. Stoklamak daha mantıklı olur bence.

Her ikisi de düşme ihtimallerinden dolayı artar. Tabii ki Valve yeni bir güncelleme kasa drop mantığını değiştirmez ise. Ama ben 2 kasayı da önermem içinde ki skinler pek iyi değil, 2side eldiven kasasıydı sanirim. Clutch gene ysden iyi. CS:GO stashe girip kasalar ve icindekilere bakıp icindeki skinlerin degerine gore yatirim yaparsın.

Öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…