Yılanlara tikim var

Yamaner

Hectopat
Merhabalar, benim yılanlara tikim var bakamıyorum değişik oluyorum. Arkadaşlarımda buna inat atıyor resimlerini ama ben rahatsız oluyorum bunu nasıl yenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya korkunun üstüne gitmelisin ya da arkadaşını engellemelisin.

Tikinin üstüne giderek yenebilirsin. Ben bir aralar gıdıklanma tikim vardı ama acayip derece. Rüyadan uyanırken bile gıdıklanarak (kabus görerek) uyanıyordum o derece. Zamanla üstüne giderek yendim şuan bırak gıdıklanmayı, hissetmiyorum bile .

Klişe laf, "Korkunun üstüne git." Yenmek zorunda olduğunuzu düşünmeyin bence. Ne olacak her gün yılan mı göreceksiniz? O arkadaşlarınıza da söyleyin rahatsız oluyorum diye. Anlamazlarsa size kalmış. Ben engeller geçerdim. Yok ben bu tikimi yeneceğim diyorsanız yılan fotoğraflarına bakın. Hatta masaüstü fotoğrafı bile yapabilirsiniz. Onun dışında zaman içinde bu tik gider muhtemelen.

Eline kürek alıyorsun yılan görünce hemen tiklendiğin için kürekle vuruyorsun telefona sonra bir daha tikin gelince telefonu indirdiğin aklına geliyor ve tikin geçiyor.

Arkadaşlarına belli edersen "kanserlik" için daha fazla atarlar tabii.

Korkunun üstüne git diyenlere bakma, tamamen amatör görüşler. Sana çok daha büyük psikolojik sorunlar yaratabilir. Bir uzmana danış.

Al küreği, git arkadaşlarının evine vur kürekle ağızlarına. Şaka bir yana engelleyebilirsin.

Merhabalar, benim yılanlara tikim var bakamıyorum değişik oluyorum. Arkadaşlarımda buna inat atıyor resimlerini ama ben rahatsız oluyorum bunu nasıl yenebilirim?
Aynı şey bende de var fakat benim yılan değil örümcek. Eskiden örümcek resmi bile gördüğümde resmen atak geçiriyordum ama artık ne oldu bilmiyorum (sanırım oynadığım oyunlarda veya anlık çıkan örümcek resimleri sayesinde) eskisi kadar kötü olmuyorum (ama bu tamamen korkum yok oldu anlamına gelmiyor). Eğer gerçekten yaşamını olumsuz etkiliyor ise psikolojik yardım al derim. (Ben de zamanında yardım almayı düşünüyordum fakat dediğim gibi artık çok fazla değil.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…