rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 31 Aralık 2020 #51 Parti Şapkası dedi: Son 3 yıldır yeni yıla alkol tüketerek giriyorum adam uyuyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Son 4 yıldır yeni yıla kola ile giriyorum, adam alkol diyor. Birazcık alkol içmişliğim var ama .
Parti Şapkası dedi: Son 3 yıldır yeni yıla alkol tüketerek giriyorum adam uyuyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Son 4 yıldır yeni yıla kola ile giriyorum, adam alkol diyor. Birazcık alkol içmişliğim var ama .
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 31 Aralık 2020 #52 Aslında bir yılbaşı gazlamasi yapardım ama ehliyetsiz kullananlara zam gelmiş olmaz. Millette sövmesin zaten Alkol bizi bozar hacı. @Jira sabahtan başlamıştır galiba
Aslında bir yılbaşı gazlamasi yapardım ama ehliyetsiz kullananlara zam gelmiş olmaz. Millette sövmesin zaten Alkol bizi bozar hacı. @Jira sabahtan başlamıştır galiba
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Aralık 2020 #53 Yılbaşı günü bir 70'lik viski kadar su ile eğlenirim.
2 219146 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 518 Çözümler 5 31 Aralık 2020 #54 Oturuyorum arkadaşları bekliyorum belki çay içerim.
flayzeraynx Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 664 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI/UX Architect 31 Aralık 2020 #55 İcmek icin illa ozel bir gun olmasina gerek yok ki. Alkol, dengeli ve ayarinda alindigi surece kotu bir sey degil. Soruya cevap olaraksa, yemegin yaninda 2 kadeh sarap, simdi de Sprite.
İcmek icin illa ozel bir gun olmasina gerek yok ki. Alkol, dengeli ve ayarinda alindigi surece kotu bir sey degil. Soruya cevap olaraksa, yemegin yaninda 2 kadeh sarap, simdi de Sprite.
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #56 Annem vişneleri buzluğa atmış onları yiyorum. Ben genelde termal macun içiyorum malum fanız.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 31 Aralık 2020 #57 Yılbaşı gecesi değil, genel olarak tüketmiyorum. Tadı güzel gelmiyor. Konuya haram falan yazanlar olmuştur diye düşünüyorum. Gerçekten gereksiz mesaj olan mesajlara cevap vermek yerine raporlayın lütfen.
Yılbaşı gecesi değil, genel olarak tüketmiyorum. Tadı güzel gelmiyor. Konuya haram falan yazanlar olmuştur diye düşünüyorum. Gerçekten gereksiz mesaj olan mesajlara cevap vermek yerine raporlayın lütfen.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.698 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2020 #58 flayzeraynx dedi: İcmek icin illa ozel bir gun olmasina gerek yok ki. Alkol, dengeli ve ayarinda alindigi surece kotu bir sey degil. Genişletmek için tıkla... Özel günlerde daha manalı geliyor. Bir de pahalı olduğu için normal zamanda almak içimden gelmiyor.
flayzeraynx dedi: İcmek icin illa ozel bir gun olmasina gerek yok ki. Alkol, dengeli ve ayarinda alindigi surece kotu bir sey degil. Genişletmek için tıkla... Özel günlerde daha manalı geliyor. Bir de pahalı olduğu için normal zamanda almak içimden gelmiyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 31 Aralık 2020 #59 Parti Şapkası dedi: Son 3 yıldır yeni yıla alkol tüketerek giriyorum adam uyuyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Denemeyenler de nefret kusuyor. İçenleri eleştiriyor. Değişik milletiz.
Parti Şapkası dedi: Son 3 yıldır yeni yıla alkol tüketerek giriyorum adam uyuyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Denemeyenler de nefret kusuyor. İçenleri eleştiriyor. Değişik milletiz.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Ocak 2021 #60 Birazcık şarap, birazcık Birsen Tezer. 2021 umarım bizim yılımız olur.