Yılbaşı için alkol önerisi

ZacbemS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, babamla beraber yılbaşında alkol içeceğiz. Babam genellikle rakı, vodka bazen de viski içen ve bu tarz tatları seven birisi; ben ise bu tatların dışına çıkmamış farklı bir şeyler denemek isteyen birisiyim. Evde uzun süreye yayarak içebileceğimiz (shot falan değil) ikimizin de kabul edebileceği ne önerirsiniz? Ayrıca önerdiğiniz içeceklerle yapılabilecek kokteylleri de yazazabilirseniz sevinirim.

Tekila olabilir şarap olabilir. Jagermeister veya Baileys deneyebilirsiniz belki beğenirsiniz.
Tekila shot harici içimi nasıl olur? Jager'i de babama söylediğimde likör tarzı sevmiyorum çok aromalı geliyor gibi bir şey demişti. Baileys'e de bakacağım.

Tekila shot harici içimi nasıl olur? Jager'i de babama söylediğimde likör tarzı sevmiyorum çok aromalı geliyor gibi bir şey demişti. Baileys'e de bakacağım.

Tekilayı shot formatında bir bardak biranın içine yerleştirip içebilirsin. Kokteyl tarifleride internette oldukça var. Kokteyl için vodka, gin veya rom kullanmak daha güzel olur.

2025 yılında alkol, sigara ve şeker dahil tüm zararlı alışkanlıklardan 1 sene uzak kalacağım konusunda kendime bir söz verdim. Eğer bu sözü vermemiş olsaydım yılbaşı akşamı tercihim kesinlikle bourbon olurdu.

Mutlu yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…