Reaf Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 106 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #11 hakana dedi: Black Ops 6 şu an %25 indirimde, erken indirim gelmiş sanırım. Yarın ekstra indirim gelir mi acaba; geçen sene MW3 %35 indirimle almıştım. Genişletmek için tıkla... Game Pass candır hocam
hakana dedi: Black Ops 6 şu an %25 indirimde, erken indirim gelmiş sanırım. Yarın ekstra indirim gelir mi acaba; geçen sene MW3 %35 indirimle almıştım. Genişletmek için tıkla... Game Pass candır hocam
H hakana Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 10 19 Aralık 2024 #12 Reaf dedi: Game Pass candır hocam Genişletmek için tıkla... Akşamları 1, 2 saat anca fırsat bulursam kafa dağıtmak için oynarım, GPass bana uymuyor
Reaf dedi: Game Pass candır hocam Genişletmek için tıkla... Akşamları 1, 2 saat anca fırsat bulursam kafa dağıtmak için oynarım, GPass bana uymuyor
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.470 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #13 hakana dedi: Akşamları 1, 2 saat anca fırsat bulursam kafa dağıtmak için oynarım, GPass bana uymuyor Genişletmek için tıkla... Bende daha fazla indirim gelir diye bekliyorum ama açıkçası sanmıyorum hocam
hakana dedi: Akşamları 1, 2 saat anca fırsat bulursam kafa dağıtmak için oynarım, GPass bana uymuyor Genişletmek için tıkla... Bende daha fazla indirim gelir diye bekliyorum ama açıkçası sanmıyorum hocam
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.617 Çözümler 4 19 Aralık 2024 #14 Sonbahar indirimi yüzünden aynı indirim oranlarının olacağını biliyoruz o yüzden bir şey almayacağım gibi.
Sonbahar indirimi yüzünden aynı indirim oranlarının olacağını biliyoruz o yüzden bir şey almayacağım gibi.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #15 hogwartscanavarı dedi: Bu ne? Steam'dan alinmis bir görüntü mu? Umarim oyle degildir. Yazi tipi igrenc. Genişletmek için tıkla... Evet, Steamworks Belgeleri'nden alınmış resmî bir afiş. Beğenmemenize üzüldüm.
hogwartscanavarı dedi: Bu ne? Steam'dan alinmis bir görüntü mu? Umarim oyle degildir. Yazi tipi igrenc. Genişletmek için tıkla... Evet, Steamworks Belgeleri'nden alınmış resmî bir afiş. Beğenmemenize üzüldüm.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 19 Aralık 2024 #16 Gabe Newell dedi: Evet, Steamworks Belgeleri'nden alınmış resmî bir afiş. Beğenmemenize üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Ama noel baba tanri kimseyi kor kilmadi, ac gozunu ve gor bunlari. Yazi tipinin cok kotu oldugunu sende biliyorsun
Gabe Newell dedi: Evet, Steamworks Belgeleri'nden alınmış resmî bir afiş. Beğenmemenize üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Ama noel baba tanri kimseyi kor kilmadi, ac gozunu ve gor bunlari. Yazi tipinin cok kotu oldugunu sende biliyorsun