Yılbaşı indirimleri olur mu?

Hicabi

Hectopat
Trendyol'da Black Friday'da bir ürün seçmiştim para tam olmadığı için alamamıştım. Yılbaşında yine iyi indirimler olur mu, laptop almayı düşünüyorum?

Alacağınız bir ürün varsa, önceden ekran görüntüsünü alın. Sonrasında sahte indirim olayı ile kazıklanmayın.
Tekrar ürün satmak istemeyen bir firma varsa, döviz kurunu umursamadan elindeki stoğu tüketecektir. Bu tarz firmalar güzel indirim yapıyor, tabi sonra piyasadan silinip gidiyor.

Talep edilen, tabiri caizse peynir ekmek gibi satılan ürünler fiyatları şişirilip, indirim adı altında aynı fiyata ya da daha yüksek fiyata satılacak. Arz-talep bahsi olmayan, F/P olmayan ürünler, stok eritmek amacıyla indirim yapılıp satılacaktır. Black Friday yüzünden kargo firmalarının ne kadar tecrübe sahibi olduğunu gördük. Firmaların olmayan ürünleri satıp, insanları nasıl beklettiğini gördük. Yılbaşı indirimi buna benzer olacaktır. Almak istediğiniz ürünlerin piyasasını günlük olarak kontrol edip, ciddi bir indirim yakalarsanız alırsınız. Pek bir şey beklemeyin yılbaşından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı