Yılbaşı indirimlerini beklemeye değer mi?

157134

Kilopat
Makaleler
3
Almak istediğim telefon Efsane Cuma indirimlerinde 2200 TL'ye kadar düşmüştü ve şu anda 2800 TL civarında seyrediyor. Yılbaşı indirimlerinde tekrardan bu seviyede bir indirim olur mu? Yoksa yükselen kura karşı telefonu bir an önce alınır mı?

Bilemicem bende düşündüm çok kararsızım

Zannetmiyorum, fiyatlar o kadar hızlı yükseliyor ki indirime girse bile muhtemelen şu anki fiyatından daha pahalı olacaktır. Laptop alacaktım, böyle bekledim ve indirimli halinin bile 2 hafta önceye göre pahalı olması sebebi ile alamadım pişmanım.

Almalısın. Geçen seneden örnek vermem gerekirse yılbaşı indirimi bahanesine aynı fiyata telefonu satmışlardı. Bu sene insanlar daha aç gözlü, daha vicdansız. Bu yüzden indirim değil bindirim yaparlar.

Bu dönemde bir şeyin "ulaşılabilir fiyatlı" olduğunu düşünürsen beklemeden almalısın. Umarım bu günler de geçer. Yoksa Türkiye yaşanmaz olur.

Ben az da olsa bir miktar indirim yapılacağı kanaatindeyim. Fiyatlar kaç gündür sabit. O yüzden beklemeyi düşünüyorum.

Dolar 10 günde 15-16 TL civarını görmezse/aşmazsa yılbaşı indirimlerinde şu ankinden daha iyi fiyatlar görebiliriz. Öte yandan faiz yükseltme dedikoduları da var, kim bilir dolar bir tık düşebilir geçici süreliğine ve yılbaşı indirimleri son iyi fırsat olabilir.

Sabreden derviş muradına ermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…