Almak istediğim telefon Efsane Cuma indirimlerinde 2200 TL'ye kadar düşmüştü ve şu anda 2800 TL civarında seyrediyor. Yılbaşı indirimlerinde tekrardan bu seviyede bir indirim olur mu? Yoksa yükselen kura karşı telefonu bir an önce alınır mı?
Zannetmiyorum, fiyatlar o kadar hızlı yükseliyor ki indirime girse bile muhtemelen şu anki fiyatından daha pahalı olacaktır. Laptop alacaktım, böyle bekledim ve indirimli halinin bile 2 hafta önceye göre pahalı olması sebebi ile alamadım pişmanım.
Almak istediğim telefon Efsane Cuma indirimlerinde 2200 TL'ye kadar düşmüştü ve şu anda 2800 TL civarında seyrediyor. Yılbaşı indirimlerinde tekrardan bu seviyede bir indirim olur mu? Yoksa yükselen kura karşı telefonu bir an önce alınır mı?
Almalısın. Geçen seneden örnek vermem gerekirse yılbaşı indirimi bahanesine aynı fiyata telefonu satmışlardı. Bu sene insanlar daha aç gözlü, daha vicdansız. Bu yüzden indirim değil bindirim yaparlar.
Dolar 10 günde 15-16 TL civarını görmezse/aşmazsa yılbaşı indirimlerinde şu ankinden daha iyi fiyatlar görebiliriz. Öte yandan faiz yükseltme dedikoduları da var, kim bilir dolar bir tık düşebilir geçici süreliğine ve yılbaşı indirimleri son iyi fırsat olabilir.