Yılbaşı planınız nedir?

Yemeğe kadar ders,sonra kuru yemiş+cips ile film izlemek,sonra gece 12'ye kadar test çözüp hoşgeldin hedef 2023 diye yalandan kutlayıp yatmak.

Her zamanki gibi yalnız gireceğim ve mutluyum. İyi hissediyorum. Sanırım bilgisayar başında yine RDR2 oynarken bulacağım kendimi.

Gülse birselin "yılbaşı gecesi" filmini izlerim ve sonra da ata demirer gazinosu yapar geceyi kapatırım diye düşünüyorum.

Yılbaşı için plan yaptıysanız planınız nedir? Farklı bir şey yapacak varsa birazcık kopya çekelim.
Not: Kutlamayacak olan arkadaşların kutlamıyorum diye belirtmesinin bir mantığı yoktur.

Yılbaşı temalı görseller ve yılbaşı için oyunların etkinlikleri çok güzel oluyor. Açıkçası bizim aile dindar. Sadece oturup o ses izleriz. 00.00 gidip torpil patlatacağım bende.

Yılbaşı için plan yaptıysanız planınız nedir? Farklı bir şey yapacak varsa birazcık kopya çekelim.
Not: Kutlamayacak olan arkadaşların kutlamıyorum diye belirtmesinin bir mantığı yoktur.

KYK odasında dizi izlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…