Wfazıl Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 640 Çözümler 2 29 Aralık 2019 #21 Diğer günlerden bir farkı olmayacak yine YouTube'da takılarım, fakirlik.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 29 Aralık 2019 #22 Mithat Berhan dedi: Kolay gelsin hocam şimdiden. Ama absürt olaylar bekliyorum söyliyeyim Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim: Bir yerlerinde torpil patlatanlar, sarhoş olup kaza yapanlar, zehirlenenler, merdivenden düşenler...
Mithat Berhan dedi: Kolay gelsin hocam şimdiden. Ama absürt olaylar bekliyorum söyliyeyim Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim: Bir yerlerinde torpil patlatanlar, sarhoş olup kaza yapanlar, zehirlenenler, merdivenden düşenler...
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #23 Boş yaparım. Abur cubur yer ve oyun oynarım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 29 Aralık 2019 #24 Akit, yeni şafak, ihvan ve benzeri siteleri açıp o vakit ne haber yapacaklar onları takip edeceğim. Normalde herhangi bir gün nasılsa o şekilde geçirmeyi düşünüyordum fakat fikir değiştirdim bu seneki yılbaşı eğlencem böyle olacak.
Akit, yeni şafak, ihvan ve benzeri siteleri açıp o vakit ne haber yapacaklar onları takip edeceğim. Normalde herhangi bir gün nasılsa o şekilde geçirmeyi düşünüyordum fakat fikir değiştirdim bu seneki yılbaşı eğlencem böyle olacak.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 29 Aralık 2019 #25 Açacağım LOL'u alacağım Tresh'i vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı oh miss.
Ali Rıza09 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 1.086 Makaleler 9 Çözümler 7 Yer Isparta 29 Aralık 2019 #26 Kokoreç yemeye gideceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 29 Aralık 2019 #27 Motionless IN White dedi: Herkes yapacağı aktiviteleri yazsın bakalım. İlk ben başlıyorum, babam ile kafayı bulup gezmeyi düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Çalmayaydın iyiydi...
Motionless IN White dedi: Herkes yapacağı aktiviteleri yazsın bakalım. İlk ben başlıyorum, babam ile kafayı bulup gezmeyi düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Çalmayaydın iyiydi...
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 29 Aralık 2019 #28 Lemi Galip dedi: Açacağım LOL'u alacağım Tresh'i vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı oh miss. Genişletmek için tıkla... Gider ayak yılın ilk küfrünü de bu şekilde yiyecekmişsiniz gibi geliyor bana.
Lemi Galip dedi: Açacağım LOL'u alacağım Tresh'i vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı oh miss. Genişletmek için tıkla... Gider ayak yılın ilk küfrünü de bu şekilde yiyecekmişsiniz gibi geliyor bana.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #29 Yılbaşında evde oturupta oyun oynamayanda Sosyopat değildir...
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 29 Aralık 2019 #30 lordRago dedi: Gider ayak yılın ilk küfrünü de bu şekilde yiyecekmişsiniz gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Hocam kırbacım iyidir .
lordRago dedi: Gider ayak yılın ilk küfrünü de bu şekilde yiyecekmişsiniz gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Hocam kırbacım iyidir .