Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 29 Aralık 2019 #51 Ben de dizi izlerim herhalde. Bilgisayarım olaydı oyun da oynardım :/ .
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Aralık 2019 #52 Arkadaşın evinde toplanıp içecektik fakat arkadaş yılbaşında çalışacağım dedi ve plansız kaldık. Yaptığı karaktersizlik. Plan bulmaya çalışıyorum.
Arkadaşın evinde toplanıp içecektik fakat arkadaş yılbaşında çalışacağım dedi ve plansız kaldık. Yaptığı karaktersizlik. Plan bulmaya çalışıyorum.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 29 Aralık 2019 #53 NobodyAnymore dedi: Arkadaşın evinde toplanıp içecektik fakat arkadaş yılbaşında çalışacağım dedi ve plansız kaldık. Yaptığı karaktersizlik. Plan bulmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İnan bana o da böyle olmasını istemiyordur.
NobodyAnymore dedi: Arkadaşın evinde toplanıp içecektik fakat arkadaş yılbaşında çalışacağım dedi ve plansız kaldık. Yaptığı karaktersizlik. Plan bulmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İnan bana o da böyle olmasını istemiyordur.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 29 Aralık 2019 #54 Motionless IN White dedi: Herkes yapacağı aktiviteleri yazsın bakalım. İlk ben başlıyorum, babam ile kafayı bulup gezmeyi düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne güzel ya keşke babamla böyle olsam ben de odama kapanıp 1 şişe şarabı tek başıma bitirmeyi düşünüyorum
Motionless IN White dedi: Herkes yapacağı aktiviteleri yazsın bakalım. İlk ben başlıyorum, babam ile kafayı bulup gezmeyi düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne güzel ya keşke babamla böyle olsam ben de odama kapanıp 1 şişe şarabı tek başıma bitirmeyi düşünüyorum
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 29 Aralık 2019 #55 Yeni yıla bu grupla girmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yeni yıla bu grupla girmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 29 Aralık 2019 #56 Öyle yuvarlanıp gideceğim.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Aralık 2019 #57 Kızımla, eşimle ve anne-babalarımızla sohbet, muhabbet keyifli bir akşam geçireceğiz.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 29 Aralık 2019 #58 Uyuyacağım tabii ki de
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 29 Aralık 2019 #59 Sabaha kadar ders çalışacağım. Büyük bir ihtimalle deneme çözerim. Belki arada Technopat Sosyal'e de girerim.
Sabaha kadar ders çalışacağım. Büyük bir ihtimalle deneme çözerim. Belki arada Technopat Sosyal'e de girerim.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 29 Aralık 2019 #60 Sınav çalışması, sıradan bir gün.