Selamlar herkese,
Samsung Galaxy S25 almak istiyorum. Büyük ekran sevmiyorum, IPhone'u da fiyatı etmez diye almak istemiyorum. Elim aralık ayı gibi bollaşacak.
Bildiğiniz üzere Samsung yeni telefon modellerini Ocak'ta tanıtıyor. Bu sebepte Ocak'ta yeni seri sonrası S25 indirime mi gider yoksa yılbaşın sonrası zam mı yer?
Son 2 aydır fiyatı 43 - 45 bandında dolaşıyor ve bu fiyata çok güzel cihaz, kendim daha 1 hafta önce 44'e satın aldım ve çok memnunum. Ben fiyat aralığının değişeceğini düşünmüyorum çünkü S24 örneğin çok daha uzun süredir 32 - 34 bandında dolaşıyor.
Son 2 aydır fiyatı 43 - 45 bandında dolaşıyor ve bu fiyata çok güzel cihaz, kendim daha 1 hafta önce 44'e satın aldım ve çok memnunum. Ben fiyat aralığının değişeceğini düşünmüyorum çünkü S24 örneğin çok daha uzun süredir 32 - 34 bandında dolaşıyor.
Usta sen yetkili bir beye benziyorsun S24 ile S25 arasındaki 11k fiyat farkına değer mi? S24 için çok ısınıyor, şarjı az ve işlem gücü farkı çok fazla gibi şeyler diyorlar doğru mu?
Usta sen yetkili bir beye benziyorsun S24 ile S25 arasındaki 11k fiyat farkına değer mi? S24 için çok ısınıyor, şarjı az ve işlem gücü farkı çok fazla gibi şeyler diyorlar doğru mu?
Estağfurullah hocam Elimden çok Samsung cihaz geçti, exynos da kullandım snapdragonlu'da. S24+ kullandım ben, cihaz snapdragon'lu abisi olan S25'e göre biraz daha ısınıyor doğru. Batarya noktasında da çok şikayet var fakat ben kendim 9 - 10 saat ekran süresine kadar çıktığımı biliyorum (1 hafta kullandım). İşlem gücü noktasında aslında Exynos 2400 güçlü fakat stabil olduğunu düşünmüyorum, ben telefonda Mobile legends ve Diablo immortal oynadım (S24+ ve S25'de) S24+ cihazımda çok fazla fps drop oluyordu ve stabil bir oyun deneyimi yaşatmıyordu mesela bana kesinlikle, mobile legends da öyle değildi garip şekilde. Dediğim iki oyun da çok ağır oyunlardır bu arada onu belirteyim. S25 yani snapdragonlu olan modelde ise kesinlikle s24+ da yaşadığım sorunları yaşamadım diablo oyununda ve ultra ayarlarda stabil 60 fps alıyorum. Kabul edilebilir ölçüde ise cihaz ısınıyor. Zaten kılıfla kullandığım için hissetmiyorum diyebilirim. Geriye dönecek olursak, genel olarak işlem gücü noktasında S25'in işlemcisi Exynos 2400 yani S24 ve S24+ ın işlemcisini yok ediyor diyebilirim, hem performans hem stabilizasyon noktasında. Kısacası fiyat farkında değer ve S25 bu 43- 45k bandında alınabilecek en güzel telefon diyebilirim, samsung'dan şaşmak istemeyen benim gibi kişiler için Ayrıca ve ayrıca, kamera noktasında da işlem farkını ben exynoslu s24+ ve snapdragon'lu s25 de hissettim bayağı, gece çekimlerinde özellikle inanılmaz farkediyor. S25 alabiliyorsanız kaçırmayın.
Dipnot: s24+'ı 1 hafta kullandıktan sonra iade ettim çünkü "mura effect" ve kumlu ekran dediğimiz problemler S24 serisinin neredeyse hepsinde mevcut ve dikkatli bir kullanıcıysanız fark edebilirsiniz. Mura effecti bu linkten, kumlu ekranı ise bu linkten nasıl göründüğüne bakabilirsiniz.