Merhaba,
Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda.
Teşekkürler.
Merhaba,
Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda.
Teşekkürler.
Merhaba ürün nedir? Ve öğrenci misiniz?Merhaba,
Teşekkürler.
Merhaba, üni öğrensiyim. Ürün ipad air 5 256gb maviMerhaba ürün nedir? Ve öğrenci misiniz?
Bu iki soruma karşılık vereceğiniz cevaba gör sizi yönlendireceğim.
Merhaba,
Teşekkürler.
Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için teknosa veya vatanı tercih edeceğim.Yıldız ışığı rengi varsa 21150TL gözüküyor renk önemli değilse onu tercih edin.
Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim.
Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.