Yılbaşından önce bir daha indirim olur mu?

• Konuyu başlatan per
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 660

per

Hectopat
Merhaba,

Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda.

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• tech.jpg
    tech.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba,

Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda.

Teşekkürler.

Yıl başı kampanyası olabilir ama o zaman kadar zam gelmiyeceğinin garantisi yok.

Merhaba,

Teşekkürler.
Merhaba ürün nedir? Ve öğrenci misiniz?

Bu iki soruma karşılık vereceğiniz cevaba gör sizi yönlendireceğim.

Merhaba,

Teşekkürler.

Yıldız ışığı rengi varsa 21150TL gözüküyor renk önemli değilse onu tercih edin.

Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim.

Siteyi araştırdığımda güvenilir olduğunu gördüm tabii karar sizin.

21150TL olan 64 GB versiyonuymuş kusura bakmayın.

Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim.

Fiziki deyipte çok da güvenmenin bir anlamı yok. Sıkıntı çıktıktan sonra onlarda başınızı çok ağrıtabilir, deneyimliyim bu konuda yani, güzel mağdur ettiler beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı