per Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #1 Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Dosya Ekleri tech.jpg 99,2 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.234 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yıl başı kampanyası olabilir ama o zaman kadar zam gelmiyeceğinin garantisi yok.
per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yıl başı kampanyası olabilir ama o zaman kadar zam gelmiyeceğinin garantisi yok.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 29 Kasım 2023 #3 per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aralık 15'ten sonra bu fiyatları unutun. Haber geliyor.
per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aralık 15'ten sonra bu fiyatları unutun. Haber geliyor.
4Glory Decapat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #4 per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba ürün nedir? Ve öğrenci misiniz? Bu iki soruma karşılık vereceğiniz cevaba gör sizi yönlendireceğim.
per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba ürün nedir? Ve öğrenci misiniz? Bu iki soruma karşılık vereceğiniz cevaba gör sizi yönlendireceğim.
per Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #5 4Glory dedi: Merhaba ürün nedir? Ve öğrenci misiniz? Bu iki soruma karşılık vereceğiniz cevaba gör sizi yönlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, üni öğrensiyim. Ürün ipad air 5 256gb mavi
4Glory dedi: Merhaba ürün nedir? Ve öğrenci misiniz? Bu iki soruma karşılık vereceğiniz cevaba gör sizi yönlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, üni öğrensiyim. Ürün ipad air 5 256gb mavi
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.234 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #6 per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yıldız ışığı rengi varsa 21150TL gözüküyor renk önemli değilse onu tercih edin.
per dedi: Merhaba, Görseldeki indirimi kaçırdım, yakında böyle bir indirim olma ihtimali var mı yılbaşından önce? 1300 lira gibi bir fark varmış ayın 9'unda. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yıldız ışığı rengi varsa 21150TL gözüküyor renk önemli değilse onu tercih edin.
per Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #7 Lyc dedi: Yıldız ışığı rengi varsa 21150TL gözüküyor renk önemli değilse onu tercih edin. Genişletmek için tıkla... Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için teknosa veya vatanı tercih edeceğim.
Lyc dedi: Yıldız ışığı rengi varsa 21150TL gözüküyor renk önemli değilse onu tercih edin. Genişletmek için tıkla... Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için teknosa veya vatanı tercih edeceğim.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #8 Üniversite öğrencilerine Pozitif Teknoloji sitesi indirim veriyordu biz aldık sıkıntısız gelmişti.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.234 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #9 per dedi: Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Siteyi araştırdığımda güvenilir olduğunu gördüm tabii karar sizin. 21150TL olan 64 GB versiyonuymuş kusura bakmayın.
per dedi: Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Siteyi araştırdığımda güvenilir olduğunu gördüm tabii karar sizin. 21150TL olan 64 GB versiyonuymuş kusura bakmayın.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #10 per dedi: Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Fiziki deyipte çok da güvenmenin bir anlamı yok. Sıkıntı çıktıktan sonra onlarda başınızı çok ağrıtabilir, deneyimliyim bu konuda yani, güzel mağdur ettiler beni.
per dedi: Satıcısı bilmediğim, güvenmediğim bir satıcı. Bir problem olursa fiziki mağazaları her yerde olduğu için Teknosa veya vatanı tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Fiziki deyipte çok da güvenmenin bir anlamı yok. Sıkıntı çıktıktan sonra onlarda başınızı çok ağrıtabilir, deneyimliyim bu konuda yani, güzel mağdur ettiler beni.