TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Yılbaşından önce büyük olan son indirim bu yılbaşından sonra oyunlara büyük oranlarda zam gelir mi? Ona göre oyun almayı planlıyorum.
Yılbaşından önce büyük olan son indirim bu yılbaşından sonra oyunlara büyük oranlarda zam gelir mi? Ona göre oyun almayı planlıyorum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #2 Zaten dolar üzerinden fiyatlandırmalar ve sabit, neden büyük oranlarda zam gelsin ki?
Arda645456456 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 gelir hocam yada yılbaşı indirimide gelebilir siz işinizi sağlama alın yinede
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #4 wanetage dedi: Zaten dolar üzerinden fiyatlandırmalar ve sabit, neden büyük oranlarda zam gelsin ki? Genişletmek için tıkla... Steam için konuşmadım hocam Epic Games ve Microsoft Store da şu an TL ile ya oyunlar oradan yola çıkarak söyledim.
wanetage dedi: Zaten dolar üzerinden fiyatlandırmalar ve sabit, neden büyük oranlarda zam gelsin ki? Genişletmek için tıkla... Steam için konuşmadım hocam Epic Games ve Microsoft Store da şu an TL ile ya oyunlar oradan yola çıkarak söyledim.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #5 TrYaSaR51 dedi: Steam için konuşmadım hocam, Epic Games ve Microsoft Store'da şu an TL ile ya oyunlar, oradan yola çıkarak söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, kafa direkt Steam'e gitmiş. Yılbaşından sonra mı gelir bilmiyorum ancak bu böyle devam etmez, zam gelme ihtimali var yakın gelecekte.
TrYaSaR51 dedi: Steam için konuşmadım hocam, Epic Games ve Microsoft Store'da şu an TL ile ya oyunlar, oradan yola çıkarak söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, kafa direkt Steam'e gitmiş. Yılbaşından sonra mı gelir bilmiyorum ancak bu böyle devam etmez, zam gelme ihtimali var yakın gelecekte.
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 518 Çözümler 1 16 Aralık 2024 #6 Zam gelmeme ihtimali yok
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 16 Aralık 2024 #7 Çekirdek & kola alacak bile olsanız yılbaşı öncesinde almakta yarar var.
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #8 TrYaSaR51 dedi: Yılbaşından önce büyük olan son indirim bu yılbaşından sonra oyunlara büyük oranlarda zam gelir mi? Ona göre oyun almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zam gelir elbette ancak büyük bir zam sanmıyorum.
TrYaSaR51 dedi: Yılbaşından önce büyük olan son indirim bu yılbaşından sonra oyunlara büyük oranlarda zam gelir mi? Ona göre oyun almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zam gelir elbette ancak büyük bir zam sanmıyorum.