pragma Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 398 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #51 Birisi42 dedi: Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde olan bir şey değildir. Ailem ile beraber geçireceğim. Ben, kardeşim, annem, babam. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı herhangi bir dine özel değildir. Nasıl birinin doğum günü kutlanıyorsa burada da yeni yılın başlaması kutlanıyor.
Birisi42 dedi: Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde olan bir şey değildir. Ailem ile beraber geçireceğim. Ben, kardeşim, annem, babam. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı herhangi bir dine özel değildir. Nasıl birinin doğum günü kutlanıyorsa burada da yeni yılın başlaması kutlanıyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #52 Birisi42 dedi: Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde olan bir şey değildir. Ailem ile beraber geçireceğim. Ben, kardeşim, annem, babam. Genişletmek için tıkla... *Noel'i Yılbaşı kutlamasının diğer kutlamalardan (doğum günü, evlilik yıldönümü vb.) hiçbir farkı yok. --- Biz de evde ailecek yeni yıla gireceğiz. @283156 deyince aklıma geldi. Zaten başka seçenek yok gibi.
Birisi42 dedi: Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde olan bir şey değildir. Ailem ile beraber geçireceğim. Ben, kardeşim, annem, babam. Genişletmek için tıkla... *Noel'i Yılbaşı kutlamasının diğer kutlamalardan (doğum günü, evlilik yıldönümü vb.) hiçbir farkı yok. --- Biz de evde ailecek yeni yıla gireceğiz. @283156 deyince aklıma geldi. Zaten başka seçenek yok gibi.
men0fhonor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Aralık 2020 #53 Yılbaşına kadar bitirmezsem laptopumda Mafia 2 Definive Edition oynarken geçireceğim.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 28 Aralık 2020 #54 Ailem ile geçireceğim. Zaten nereye gidebiliriz ki? En fazla burada mavi ekran konusuna yazmış olacam.
Ailem ile geçireceğim. Zaten nereye gidebiliriz ki? En fazla burada mavi ekran konusuna yazmış olacam.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #55 Birisi42 dedi: Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde olan bir şey değildir. Ailem ile beraber geçireceğim. Ben, kardeşim, annem, babam. Genişletmek için tıkla... Noel kutlamak dinimizde yoktur ancak yılbaşı dediğimiz olay tüm dünyada var. Yani bir dine veya topluluğa ait değil.
Birisi42 dedi: Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde olan bir şey değildir. Ailem ile beraber geçireceğim. Ben, kardeşim, annem, babam. Genişletmek için tıkla... Noel kutlamak dinimizde yoktur ancak yılbaşı dediğimiz olay tüm dünyada var. Yani bir dine veya topluluğa ait değil.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 28 Aralık 2020 #56 Sheep dedi: Mount and Blade Warband Genişletmek için tıkla... Sen dedin diye warband indireceğim
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 28 Aralık 2020 #57 riseofthefallensigma dedi: Noel kutlamak dinimizde yoktur ancak yılbaşı dediğimiz olay tüm dünyada var. Yani bir dine veya topluluğa ait değil. Genişletmek için tıkla... Ben de onu demek istedim.
riseofthefallensigma dedi: Noel kutlamak dinimizde yoktur ancak yılbaşı dediğimiz olay tüm dünyada var. Yani bir dine veya topluluğa ait değil. Genişletmek için tıkla... Ben de onu demek istedim.
men0fhonor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Aralık 2020 #58 Daha önce Blue Mountain State izlemediyseniz şiddetle öneriyorum, yılbaşında izleyebilirsiniz. Hemencecik bitiyor ama dikkat!
Daha önce Blue Mountain State izlemediyseniz şiddetle öneriyorum, yılbaşında izleyebilirsiniz. Hemencecik bitiyor ama dikkat!
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #59 Birisi42 dedi: Ben de onu demek istedim. Genişletmek için tıkla... Mesajınızda yılbaşı diye yazmışsınız o yüzden söyledim.
Birisi42 dedi: Ben de onu demek istedim. Genişletmek için tıkla... Mesajınızda yılbaşı diye yazmışsınız o yüzden söyledim.
Ederleyzi Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 429 Çözümler 3 Yer Türkiye 28 Aralık 2020 #60 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et