pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Yıldırım düşmeden 5-6 saniye önce gözümde bir parlama oluyor, sizde de oluyor mu? Bu olayın ismi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Yıldırım düşmeden 5-6 saniye önce gözümde bir parlama oluyor, sizde de oluyor mu? Bu olayın ismi nedir?
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #2 Açık hava parlaması veya pozitif ışık parlaması denir. Acile görünmelisin. doğrudan veya dolaylı olarak yıldırıma maruz kalmış olabilirsin.
Açık hava parlaması veya pozitif ışık parlaması denir. Acile görünmelisin. doğrudan veya dolaylı olarak yıldırıma maruz kalmış olabilirsin.
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 Destiels dedi: Açık hava parlaması veya pozitif ışık parlaması denir. Acile görünmelisin. Doğrudan veya dolaylı olarak yıldırıma maruz kalmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir zararını görmedim sadece yıldırım düşmeden 5-6 saniye önce gözlerim parlıyor o kadar ara sıra yaşıyorum bunu. Destiels dedi: Açık hava parlaması veya pozitif ışık parlaması denir. Acile görünmelisin. Doğrudan veya dolaylı olarak yıldırıma maruz kalmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim aydınlandım.
Destiels dedi: Açık hava parlaması veya pozitif ışık parlaması denir. Acile görünmelisin. Doğrudan veya dolaylı olarak yıldırıma maruz kalmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir zararını görmedim sadece yıldırım düşmeden 5-6 saniye önce gözlerim parlıyor o kadar ara sıra yaşıyorum bunu. Destiels dedi: Açık hava parlaması veya pozitif ışık parlaması denir. Acile görünmelisin. Doğrudan veya dolaylı olarak yıldırıma maruz kalmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim aydınlandım.
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #4 @pudjammm yinede doktora görünmen iyi olur.