Yıldırım düşmesi sonrası sistemden 'pof' sesi geldi

Baygonzo

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah cok yakin bir yere yildirim dustu. Yatagimizdan zipladik. Yan odadan pof diye bir ses geldi. Yildirim dusmesi ile es zamanli olarak. Az once isten geldim ve bilgisayarım açılmıyor. Power yanmis olabilir mi? Eger yandiysa diger bilesenlere zarar vermis olabilir mi? Tecrubelerini paylasan fikir veren arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

Yüksek voltaş geçmiş olsun, bende de aynı olay olmuştu. Allah'tan Power yandı sadece ardından akım korumalı priz aldım.

Insallah sadece power gitmiştir. Eger diger bilesenler gittiyse ben miki tuttum. Butun projelerim gidecek. Allah kahretsin.80 plus a guvendim.

İnşallah sadece Power gitmiştir. Eger diger bilesenler gittiyse ben miki tuttum. Butun projelerim gidecek. Allah kahretsin. 80 Plus'a guvendim.

80+ kaliteli demek değildir, verimlilik demektir. Her ne kadar 80+ yazsa da ben o PSU'nun gerçek 80+ olduğuna inanmıyorum. Umarım diğer bileşenlerinize bir şey olmamıştır. Tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…